КПК

Прагляд поўнай версіі: звяжыцеся 4.9.2 і 5.2.2 выпусцілі

vBET
15-04-18, 15:59
Добры дзень,

Сёння ў нас ёсць рэлізы з выпраўлена некалькі памылак і трохі аптымізацыі выдаткаў - шмат новых моўных пар у пастаўшчыкоў і бясплатны пераклад.

Новае:

Новыя моўныя пары для Apertium, Яндэкс, воблака мове SDL і Microsoft перакладчыкаў

Змены:

Актуалізуецца спасылку для Google API ключ
Актуалізуецца для PHP 7 (мінімальныя патрабаванні для PHP 5.3)
Часовае змяненне для Apretium памылак (толькі адзін пераклад за адзін запыт). Гэта дазволіць панізіць прадукцыйнасць для Apertium перакладу, калі ласка, разгледзіце магчымасць адключэння Apertium, пакуль яны не вырашыць праблему на іхнія сервера, калі прадукцыйнасць занадта вялікая для вас.

Выпраўленыя памылкі ў vBET5.х:

Пазбягаючы некаторых PHP паведамлення

Выпраўленыя памылкі ў vBET4.х:

Пазбягаючы некаторых PHP паведамлення
Не перакладаць карыстальніка ў фразе памылка pmrecipturnedoff
Выпраўлены Дубляваны пераклад назвы з langtitle bbcode і vbseo інтэграцыі
Пераклад даты ў каляндар блог
Паправілі праблему з доўгае паведамленне ў PHP 5.6 (апісанне вопроса(http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/4563-long-posts-and-error-vbet_containsseparated.html))

magmf
17-04-18, 20:55
Я толькі што усталяваў гэтую версію

vBET492BF.zip

і не працуе для мяне.

Я не vbseo усталяваны і заўважыў, што

/vbenterprisetranslator_seo.php

сіл

ўключаюць(каталог(__файл__)'./vbseo.php');

на апошняй радку .

нават каментуючы, што ўсё роўна не працуе.

Любыя ідэі ? Я бягу харол 4.2.5 з PHP 7 без vbseo ў

magmf
17-04-18, 21:51
На самай справе змена правілаў

перапісаць ^/(АН|ы)/ індэкс$ /.РНР?мова=1$у мінулым;
перапісаць ^/(ўласная|Эс)/(.*)?$ /$2?мова=1$у мінулым;

Працаваў.

дзякуй

vBET
18-04-18, 13:44
Так жа есць які-то пытанне?

magmf
18-04-18, 15:12
Цяпер мой апошні пытанне, што па якіх-небудзь прычынах URL-адрасы КМВ дадаем порт да яго

прыклад
/ваннай/змест.РНР?р=10060-Funcionamento-Интерно-ды-Кампанья-дэ-вымагальнікі-я-Цэрбер-я

перанакіроўвае на

/ванныя:443/змест.РНР?р=10060-Funcionamento-Интерно-ды-Кампанья-дэ-вымагальнікі-я-Цэрбер-я

што ўключае ў сябе :443 на URL-адрас, гэта не адбываецца з форум і блог толькі CMS

харол 4.2.5 з PHP 7

magmf
18-04-18, 15:35
ок давялося працаваць на class_core.php

if (isset($config['Misc']['vb_url_port'])
AND $config['Misc']['vb_url_port'])
{
//$port = ':' . $config['Misc']['vb_url_port'];
$port = "";
}
else if ($scheme == 'http://' AND $_SERVER['SERVER_PORT'] == 443)
{
//$port = ':443';
$port = '';
}

усё зразумела цяпер

vBET
18-04-18, 18:13
Як я бачу, гэта ваша праблема налады і гэта павінна быць дастаткова, каб змяніць налады. vbet не патрабуе ніякіх зменаў кода ў vBulletin на працу. Калі ў вас узніклі пытанні, мы з радасцю дапаможам Вам.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1