Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Профіль карыстальніка мовы перадача не можа быць адменена
Я павінен быў бы магчымасць вешаць, каб мова карыстальніка быць усталяваны як "не абраны", нават калі яны калі-то абраў мову.
Выходзім на двухмоўнай рэгіёне і прымусіць што выбар не смарт рэжыму для карыстальнікаў.
У цяперашні час я зняўшы скардзяцца карыстальнікі непасрэдна праз SQL. Гэта woulb быць лепш, каб быць factible хоць профіль AdminCP.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што вы не павінны прымушаць каго-небудзь ўсталяваць яго мова па змаўчанні. Гэта можна наладзіць і па змаўчанні vBET не навязвае. Вы можаце ўсталяваць прымушаючы стратэгіі ў панэль адміністратара -> vBET -> Рознае -> Перайсці на рэдагаванне профілю.
Аб адключэнне мова - vBET не падтрымліваюць адключэнне ў гэты момант. Яна была распрацавана, каб даць магчымасць выбіраць уласны мову па змаўчанні і калі-то абраў не зможа адмяніце выбар (хто-то сваёй мове ...). Такім чынам, на дадзены момант самы просты спосаб на самай справе адключэнне яго, SQL (+ выдаліць моўныя ролю ў панэлі адміністратара). Калі вы не хочаце, каб гэтае пытанне ў будучыні, то вы можаце адключыць убудовы, якія далі магчымасць усталяваць мову карыстача па змаўчанні. Тыя убудовы:
- Ручка мову па змаўчанні ў форме рэгістрацыі
- Ручка мовы па змаўчанні ў профіль форму
Таксама можа спатрэбіцца адключыць гэтыя:
- Усталюйце адпаведную групу мову па змаўчанні
- Дадаць мовы па змаўчанні для карыстацкіх дадзеных
- Ручка мовы па змаўчанні пры абнаўленні профілю
- Ручка мовы па змаўчанні пры рэгістрацыі
Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не правяраў - пасля змены калі ласка, тэст вы зможаце стварыць новы ўліковы запіс на вашым форуме, і вы зможаце рэдагаваць свой профіль.
Таксама звернеце ўвагу, што па змаўчанні гэтыя убудовы уключаны, так што пасля vBET абнаўляць яго будуць абавязаны адключыць яго зноў. Мы можам спытаць VBulletin каманда, як яна будзе паводзіць сябе, калі не будзе актыўнай значэнне атрыбуту ў файле XML-прадукт, таму, магчыма, яна будзе не патрэбна, каб адключыць яго пасля кожнага абнаўлення (у нас не было такой неабходнасці перад гэтым).
Калі ласка, скажыце вам трэба больш падтрымкі з гэтай праблемай:)
Я адключыць гэты кручок:
"Ручка мовы па змаўчанні ў профілі форме"
і ў злучэнні з канфігурацыяй аўтавызначэнне Google я буду спрасціць выбар карыстача столькі, колькі Магчымае.
Дзякуй за падтрымку.
Вялікі. У выпадку ўзнікнення дадатковых пытанняў, калі ласка, проста спытаеце - мы тут, каб дапамагчы вам:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):