КПК

Перегляд повної версії: vBET 4.2.2 звільнені

vBET
07-05-10, 13:31
Привіт:)

Сьогодні у нас є для вас нова версія з виправлені помилки і мало поліпшень. - Для отримання повної інформації див. нижче.

Що нового:

Варіанти прапора випадаючому меню позиції для CMS та блог панелі навігації
Додано цільових = "_blank" для кредитних посилання, щоб уникнути користувачів просто залишає ваш форум

Шаблони змінилося: (додано розміри прапорів залежно від Google підказки)

vbenterprisetranslator_inpost_translate vbenterprisetranslator_inpost_translate_alreadyin vbenterprisetranslator_flagsvbenterprisetranslator_flags

Помилок виправлено:

Re-кодування всіх повідомлень даних з вистави для перекладу не UTF-8 форумах Виправлена помилка для інтеграції vBAdvanced CMPS
глобального аналізу langtitle
Повідомлення vBSEO сценарій перекладу
Рядок запиту Lighttpd для
Щоденні / щотижневі дайджести для користувачів vBSEO
Вирізати langtitle в перекладі CMS блоків
Порожня сторінка для деяких блоків CMS з langtitle

PS для vBET користувачі 3.x:
Найближчим часом ми зробили також 3.x реліз виправлення помилок

Jesh
07-05-10, 14:57
Дякуємо. Встановлено й працює ... всі мовні проблеми з форумом блоки фіксованою. : D

Kolbi
12-06-10, 14:10
Сумісне це з VBulletin 3.5.1?

vBET
14-06-10, 23:04
Не підтверджено на 3.5.1 ще. Я буду просити Каміль за це, і ми дамо вам підтвердження тут:)

kamilkurczak
15-06-10, 13:47
Добрий день,

Я перевірив vBSEO 3.5.1 і все працює правильно. Наш форум працює на цю версію зараз.

Таким чином, vBET сумісний з vBSEO 3.5.1.

насолоджуйтеся:)

Kolbi
15-06-10, 14:50
Спасибі за відповідь! Тим не менше, вчора я вже оновлюється і може в даний час також не знаходять помилки.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1