КПК

Перегляд повної версії: vBET 4.2.1 Випущений - ВЕЛИКИЙ improvments продуктивності (BETA)

vBET
28-03-10, 11:19
Привіт:)

Якщо в попередніх версіях був швидко цьому є швидкості світла;) Якщо серйозно - ми виявили, і позбутися кількох вузьких місць. Так що цей варіант буде перекладати ще швидше і з набагато меншою навантаження на сервер:)

Важливо для користувачів vBSEO: додатковий крок інтеграції вимагається під час оновлення. Він знімає подвійні перенаправлення і врятувати багато ресурсів сервера. Подробиці на readme.html файл і знайти частину о заголовку ("Location: $ fulluri");

Що змінилося в цій версії:

Продуктивність improvments:
- Вибув вузьким місцем для URL перекладу.
Ми зрозуміли, що посилання була переведена одна за одною, що стоїть багато запитів Google. Тепер vBET використовує затримки переклад URL перекладу. У разі VB ЧПУ це працює для всіх не канонічні URL. У разі URL-адрес vBSEO перші 4 посилання повинні бути перераховані на вимогу (через можливе перенаправлення) і інше затримується.
- Вибув вузьким місцем з перенаправлення vBSEO.
Подвійні перенаправлення які більше не використовуються - зараз перенаправлення на переклад посилання вказує на відповідне посилання на перший редирект (додатковий крок інтеграції потрібне).
- Модулі тіло переїхав у файлі PHP.
Тепер великі блоки тексту не буде одинаком бути взяті з бази даних. Замість цього плагіни просто використовувати функції, які знаходяться в PHP-файл. Більшість плагінів 1-4 рядків коду зараз.
- Нова просунута параметр продуктивності "Затримка між перекладами.
Ми виявили, що деякі форуми питання з великою кількістю запитів Google (зверніть увагу - тільки деякі, більшість з них не мають таке питання). Схоже для тих форумів, які один з одним Google запит взяв довше і довше. Може бути, через "покарання" Google на велику кількість трафіку, може бути, тому що це власні настройки брандмауера. У всякому разі ми маємо рішення для цього - тепер ви можете задати vBET чекати між запитами Google переклад. Звичайно, це робить оцінки запит користувача більше на вашому боці, але схоже, що в тих випадках, остаточна відповідь набагато, набагато швидше. Тому що для не кешуються сторінки чекаємо відповіді Google займає більшу частину часу. Використовуйте його в таємниці, тільки якщо ви можете виміряти продуктивність змін. Якщо буде необхідно, ми додамо деякі статті про те, як перевірити рази Google відповідь.
- Вузьке з текстом заміни усунені.
Ми профільованого vBET і виявили неполадки в роботі з вихідним розбору - тепер це виправлено. Вихідні: обробка скриптів, стилів, не перекладається районів і відстеження переклад набагато швидше, прямо зараз.

Шаблони змінилася:
- Vbenterprisetranslator_flags

Помилок виправлено:
- Помилки HTML перевірки виправлена
- Базові теги на форумі Головна сторінка з vBSEO працює нормально зараз
- Перенаправлення з посиланнями vBSEO виправлені

Отримуйте задоволення і насолоджуйтеся багато перекладів марнотрат, з набагато меншою навантаження на сервер:)

Для vBET3.x користувачів - ми збираємося перемістити ці поліпшення продуктивності в vBET3.x прямо зараз. Таким чином, ви будете також насолоджуватися набагато швидше рішення:)

Kolbi
28-03-10, 15:30
Оновлено без проблем:)

badawidollah
28-03-10, 17:41
неправильний крок
я видалити потім встановіть

Не намагайтеся що я зробив

Kolbi
28-03-10, 17:43
? Тут мова йде про модернізацію?

tavenger5
28-03-10, 21:46
не можу чекати, тому що він 3.x версії ... :)

vBET
28-03-10, 21:55
Якщо видалити, то ви втратите всі ваші налаштування і кеш - Не роби цього! Це не є необхідною для оновлення. Оновлення є стандартним (завантажувати файли та імпорту продуктів) + 1 додатковий крок інтеграції для користувачів vBSEO (подробиці в першому пості).

SonSahne
28-03-10, 23:58
Великий:)

Очікування для версії 3.xx Спасибі

добрих справ:)

badawidollah
29-03-10, 03:18
Якщо видалити, то ви втратите всі ваші налаштування і кеш - Не роби цього! Це не є необхідною для оновлення. Оновлення є стандартним (завантажувати файли та імпорту продуктів) + 1 додатковий крок інтеграції для користувачів vBSEO (подробиці в першому пості).

до кінця

LANG = EN
НЕ
LANG = EN

але якщо ми редагуємо
вона буде нормально

скільки для редагування

: Р

vBET
29-03-10, 14:41
до кінця

LANG = EN
НЕ
LANG = EN

але якщо ми редагуємо
вона буде нормально

скільки для редагування

: Р

Дивіться в першому пості для отримання додаткової інформації кроком інтеграції.

badawidollah
29-03-10, 16:26
vbet 4.2.1 краще, ніж раніше.
зберегти більше пам'яті, я думаю.

[Root @ nusantaraku ~] # безкоштовний
Всього на безкоштовному загальних буферів кешовані
Mem: 1179648 616988 562660 0 0 0
- / + Буфера / кеш-пам'яті: 616988562660
Swap: 0 0 0
[Root @ nusantaraku ~] #

перш ніж він
Завжди перевантаження
Завдяки vbet 421

зробити vbet команді є й інші планують зробити ще одне вдосконалення?
: D

** Becarefull від неправильного налаштування. Htaccess

badawidollah
29-03-10, 16:39
вау
свою магію

vBET
29-03-10, 20:37
vbet 4.2.1 краще, ніж раніше.
зберегти більше пам'яті, я думаю.

перш ніж він
Завжди перевантаження
Завдяки vbet 421

зробити vbet команді є й інші планують зробити ще одне вдосконалення?
: D

Так - у нас є дуже довгий список TODO:) У тому числі нових функцій, а також підвищення продуктивності (наприклад, підтримки інших систем кешу). vBET розвивається весь час:)

Kolbi
29-03-10, 20:53
Це було б, якщо ви коли-небудь знову опублікувати список TODO і писати позаду, наскільки новий розвиток вже.

vBET
01-04-10, 11:46
Це було б, якщо ви коли-небудь знову опублікувати список TODO і писати позаду, наскільки новий розвиток вже.

Я розумію, що це може допомогти для деяких користувачів. Також багато додаткових зусиль, щоб підтримувати не тільки 4 лінії застосування, але також TODO списки, які зараз є внутрішніми. Ми будемо думати про це.

Kolbi
01-04-10, 20:43
VBET 4.2.1 працює з vBSEO 3.5.0 RC3 і vBSEO Sitemap 2,6 beta2?

vBET
02-04-10, 03:22
VBET 4.2.1 працює з vBSEO 3.5.0 RC3 і vBSEO Sitemap 2,6 beta2?

vBET 4.2.1 була офіційно протестована з vBSEO 3.5.0 RC2 та карта сайту 2,6 бета-1. Ми не перевіряли, але він повинен працювати з vBSEO 3.5.0 RC3 та карта сайту beta2. Якщо ви не отримаєте нашу підтримку, і ми будемо виправляти проблеми:)

Kolbi
02-04-10, 09:39
Гаразд, я перевірю скоро:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1