PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş 404 hataları

steve
23-02-10, 02:52
URL çevrilen sayfalarda 404 hatası üreten bir 'veya% içerir zaman buluyorum. Bu karakter sıyırma herhangi bir yolu var mı?

vBET
23-02-10, 12:28
Ben sadece sunucu üzerinde kontrol ve iyi çalışıyor

BB, son sürümü kullandığınızdan emin olun. VBSEO yapılandırma BB paketi ReadMe.html entegrasyon talimatlarına göre uygun olduğunu kontrol edin. Eğer bu sorunu sonra hala PM ek ayrıntıları bize göndermek izin var.

vBET
24-02-10, 22:07
Tamam. Ben sorunu tam olarak% karakteri ile sunucu üzerinde olduğunu keşfetti. Ve ne zaman yer aldı şey htaccess yeniden yazma seviyesi düştü görünür. BB bile henüz yer almayan bu yüzden bile uygun vbenterprisetranslator_seo.php yönlendirilir vermedi. Ben çeviri olmadan çalışıyor ama yönlendirme parametreleri dahil oldu ve% URL, sunucu üzerinde artık çalışmıyor yaptığı gibi olduğunu biliyoruz.

Sayı çevrilmiş değil linkten% karakteri kesim tarafından çözüldü. Zaten sunucu üzerinde ayarlayın. / / Şunlardır config_vbseo.php özel karakter değiştirme düzenlemek için çözüm. Şimdi aşağıdaki gibi görünecektir önce boştu Yani eğer:

$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1