PDA

View Full Version: Zgjidhet 404 gabime

steve
23-02-10, 02:52
Unë jam gjetur kur URL e të përmbajë një '% ose ata prodhojnë një gabim 404 në faqet e përkthyer. A ka ndonjë mënyrë për nxjerrje jashtë këtyre chars?

vBET
23-02-10, 12:28
Unë vetëm kontrolluar në serverin tonë dhe ajo është duke punuar mirë

Ju lutem sigurohuni që ju jeni duke përdorur versionin e fundit të vBET. Kontrolloni konfigurimin vBulletin juaj nuk është e përshtatshme në pajtim me udhëzimet e integrimit në readme.html nga pakoja e vBET. Nëse pas kësaj çështja do të vazhdojë të ekzistojë lutem na informoni dhe dërgoni të dhënat shtesë nga PM.

vBET
24-02-10, 22:07
Ok. Kam zbuluar se në serverin tuaj çështja ishte pikërisht me karakter%. Dhe duket se kur ajo ishte përfshirë diçka u rrëzua në. Nivelin e htaccess rishkrimin. Kjo edhe nuk ka ridrejtuar në mënyrë të përshtatshme për të vbenterprisetranslator_seo.php vBET nuk ishte e përfshirë edhe ende. Unë e di se ajo ishte duke punuar pa përkthim, por duket se kur parametrat redirection ishte i përfshirë dhe% ishte në URL ajo nuk punojnë më në serverin tuaj.

Çështja zgjidhet duke i prerë me karakter% nga lidhja nuk janë të përkthyera. Unë tashmë e vendosur atë në serverin tuaj. Zgjidhja është për të redaktuar zëvendësim porosi karakter në / include / config_vbseo.php. Pra, në qoftë se ajo ishte bosh para se ai do të duket si ky tani:

$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1