PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Yeni çıkanlar

vBET
25-02-11, 18:17
Merhaba:)

Biz sadece küçük değişiklikler ile yeni ücretsiz sürümlerini piyasaya sadece, ama biz çok yararlı değişiklikler ödenen yeni sürümlerini hemen hemen hazır:) Yani tüm ücretli sürümü kullanıcıları için yakında yeni sürümü olacak:)

meto
06-03-11, 18:51
4.x yeni sürümleri herhangi bir ETA var mı?

vBET
06-03-11, 23:45
ETA anlam aşina değilim, ama bu son tarih olduğunu varsayalım. Bu ay vBET3.x serbest (önümüzdeki hafta) - çok değişiklik ve beta aşamasında olacaktır. VBET4.x için aynı değişiklikleri ay sonra çıkacak iyi kaliteyi sağlamak ve yeni işlevler potansiyel yeni hata tüm kullanıcıların maruz bırakmayın. Tabii ki testi değişiklikleri iyi, hala kullanıcılar tarafından farklı konfigürasyonları, kanalizasyon, diğer mods ve böylece kullanır, bazı şeyler sadece bazı forumlarda görülebilir. Bazı işlevleri genç sahne hakkında uyardı kullanmak isteyenler - Bu beta aşamasında ürün ömrü var. Ve daha sonra vBET4.x ay serbest potansiyel zaten çözülmüş bazı potansiyel sorunları ile serbest bırakmak için bize fırsat verir:)

VBET3.x serbest önümüzdeki hafta ve 1. veya 2. haftası bir sonraki ayın vBET4.x serbest olmalı - Yani en kısa zamanda soru cevap

Taurus
07-03-11, 02:18
Bilgi Michal için teşekkür ederiz. Güncellemek için bakıyorum.

PS:''Varış ETA "Tahmin Zaman ...

Lee G
07-03-11, 14:49
Herhangi bir yeni özelliklere sahip olacağı hakkında ipuçları ya da ağırlıklı olarak hız ve sunucu yükünü daha iyi yapılıyor

vBET
09-03-11, 00:39
Biz, çeşitli performans geliştirmeleri yapılmış. Biri sıkça sorulan algoritma düzeyinde hafıza önbellek desteği:) Ayrıca diğer bazı performans iyileştirmeleri. Tüm detayları sürüm notu yer alacaktır.

Biz bugün serbest biz (artık uyku vakti;) birkaç saat içinde bu yüzden bu gün sadece ülkemizde başlamış). Şu anda bizim forum yeni vBET sürümü üzerinde çalışıyor:)

meto
09-03-11, 12:18
BB memcached görmek için sabırsızlanıyorum. Php genişleme yaptığı söyleyebilir? Memcache veya Memcached?

vBET
09-03-11, 15:34
BB memcached görmek için sabırsızlanıyorum. Php genişleme yaptığı söyleyebilir? Memcache veya Memcached?

Biz destekliyoruz:
- Memcache
- APC
- XCache
- EAccelerator

Ve güzel bir şekilde yazılmış, başka bir şeye ihtiyaç olması durumunda bu yüzden easilly bile hızlı bir düzeltme talimatları olarak eklenebilir:)

meto
09-03-11, 19:41
Herhalde kendim yapacağım. Ben bir fonksiyonu ile yapılabilir önbellek db kullanımı 4. veya 5. derece bulduğumda memcached ile vazgeçti - tüm yolu yeniden yazma ihtiyacı var:)

Ama benim sorum cevap vermedi belki sonunda ve D memcached için iki uzantısı olduğunu fark Yüklü:
PECL:: Paket: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL: Paket: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

vBET
09-03-11, 19:55
Herhalde kendim yapacağım. Ben bir fonksiyonu ile yapılabilir önbellek db kullanımı 4. veya 5. derece bulduğumda memcached ile vazgeçti - tüm yolu yeniden yazma ihtiyacı var:)

Ama benim sorum cevap vermedi belki sonunda ve D memcached için iki uzantısı olduğunu farkında değilsiniz:
PECL:: Paket: memcache (http://pecl.php.net/package/memcache)
PECL: Paket: memcached (http://pecl.php.net/package/memcached)

Fark ve ben sorunuza cevap - Ben şimdi desteklenen bellek önbelleklerini BB listelenir ve açıkça orada Memcache bulabilirsiniz. - Peki neden ben sorunuza cevap vermedi eminiz ne ihtiyacım var? :) Giderse burada Memcached nasıl destek ipucu ihtiyacınız varsa:
1. Ürün dosyası hafıza önbellek parametre için ek bir seçenek olarak ekle
2. İthalat ürün dosyası
3. Düzen dosya / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) Memcache Kopya sınıf
b) kopyalanır sınıf Değişim adı Memcached olarak tanımayı
c) Memcached API desteği (sınıflar, bu nedenle diğer yerlerde herhangi bir değişiklik yapmak zorunda değilsiniz. basit adaptörler) vücut Güncelleme
d) Memcached adaptör nesnesi oluşturmak için, dosyanın üstüne yeni durumda yeni bir seçenek değeri için anahtar bloğu ekleyin

Daha ayrıntılı ipuçları istiyorsanız sadece oluşturmak lütfen özellik isteği ve Kamil nasıl kod listeleri ile bunu yapmak için kesin ipuçları verecektir.

meto
09-03-11, 20:44
Fark ve ben sorunuza cevap - Ben şimdi desteklenen bellek önbelleklerini BB listelenir ve açıkça orada Memcache bulabilirsiniz. - Peki neden ben sorunuza cevap vermedi eminiz ne ihtiyacım var? :) Giderse burada Memcached nasıl destek ipucu ihtiyacınız varsa:
1. Ürün dosyası hafıza önbellek parametre için ek bir seçenek olarak ekle
2. İthalat ürün dosyası
3. Düzen dosya / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) Memcache Kopya sınıf
b) kopyalanır sınıf Değişim adı Memcached olarak tanımayı
c) Memcached API desteği (sınıflar, bu nedenle diğer yerlerde herhangi bir değişiklik yapmak zorunda değilsiniz. basit adaptörler) vücut Güncelleme
d) Memcached adaptör nesnesi oluşturmak için, dosyanın üstüne yeni durumda yeni bir seçenek değeri için anahtar bloğu ekleyin

Daha ayrıntılı ipuçları istiyorsanız sadece oluşturmak lütfen özellik isteği ve Kamil nasıl kod listeleri ile bunu yapmak için kesin ipuçları verecektir.
Oh, ben yanlış php modül olarak değil, yazılım isimleri olarak anılacaktır düşündüm. Orada soru yok. 4. sürümü bazı erken erişim elde etmek mümkün mü? Ya da sadece motoru önbelleğe? Şimdi memcached ile benim kendi konuk önbellek kullanıyorum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations