PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş BB PhotoPost ile nasıl kurulur

bcraytor
15-02-11, 10:09
Önceki mesaj ipuçlarını çalışmış olmama rağmen, PhotoPost ile BB yüklerken sorun yaşıyorum.

/ Home / xxxx / public_html / PhotoPost in / home / xxxx / public_html ve PhotoPost yüklü Powered var. Çeviri bayrakları PhotoPost forumda görünür, ama onlara tıklayarak bir 404 hatası neden olur. Bana bu çalışma BB kurma konusunda açık talimatlar verebilir. Ben de buna benzer dizinlerdeki public_html / inceleme ve public_html / ilanlar altında PhotoPost inceleme ve PhotoPost ilanlar var.

Youngster
18-02-11, 23:46
Merhaba, ben her şeyi kontrol etmek ve her şeyi nasıl gitmek için tavsiye vermek beni foruma url verebilir, sen yardımcı olmak için çalışacağız.

kamilkurczak
02-03-11, 09:13
cevap çözmüş, değilse, lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır. Teşekkürler

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations