View Full Version: Zgjidhet Pas upgrade, Google hequr të gjitha Indeksi
Hi,
Pasi i përmirësuar në licencë paguar me Shërbimin Instalimi para një mounth, unë kuptova dje se google hequr të gjitha faqet taranslated formën indeksin e saj dhe visitrs droped nga 45.000 në 12.000 dje.
ju mund të shikoni për këtë në google ish.
site:forum.krwetatnt.net/es/
site:forum.krwetatnt.net/en/
site:forum.krwetatnt.net/hu/
site:forum.krwetatnt.net/nl/
site:forum.krwetatnt.net/iw/
and all languge eccept arapic
Na vjen keq por unë nuk e di atë që ju shkruani. I kontrolluar query parë:
site: forum.krwetatnt.net / es / - rreth 10 700 rezultate
PS.
Unë sugjeroj që të shkojë flamuj në një lokacion tjetër - përdoruesit e juaj nuk do të shohin ata tani derisa ata të ngushtë shtesës suaj.
Të gjitha pyetjet e tjera janë duke i dhënë më shumë se 100.000 rezultate për çdo gjuhë dhe tani është zero.
Ju lutemi të jepni të gjithë përmbajtjen tuaj robots.txt.
Gjithashtu shoh disa faqe nuk janë duke punuar, si: http://forum.krwetatnt.net/pl/thread135668.html
Ajo mbaron me gabim bazës së të dhënave. Ju lutem tregoni se çfarë është mesazh gabimi i cili vjen tek ju në email.
Ju lutemi të jepni të gjithë përmbajtjen tuaj robots.txt.
User-agent: *
Disallow:
Gjithashtu shoh disa faqe nuk janë duke punuar, si: Wyjaśnić zdjęcia rzucił urządzenie i ponownie zainstalować sistemit CD dritaret Bez (http://forum.krwetatnt.net/pl/thread135668.html)
Ajo mbaron me gabim bazës së të dhënave. Ju lutem tregoni se çfarë është mesazh gabimi i cili vjen tek ju në email.
gjitha gabimet janë rreth server MySQL ka shkuar larg
si kjo
UPDATE session
SET lastactivity = 1296167072, location = '/showthread.php?p=1720707', inthread = 615608, incalendar = 0, badlocation = 0
WHERE sessionhash = '8ed2347f3982144802884331f96af458';
MySQL Error : MySQL server has gone away
Error Number : 2006
Request Date : Friday, January 28th 2011 @ 05:24:32 AM
Error Date : Friday, January 28th 2011 @ 05:25:14 AM
Script : http://forum.krwetatnt.net/thread615608-post1720707.html
kamilkurczak
28-01-11, 10:40
këtu keni një zgjidhje se çfarë të bëni kur ju e keni këtë gabim MySQL:
# post3105 http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html
Kamil ju dha përgjigje se si për të zgjidhur gabimet e bazës së të dhënave. Shumica e ndoshta ky ishte shkaku i çështjes Google. Ju keni paguar vBET shumë se një muaj në forum tuaj me gabime bazës së të dhënave nuk korrigjohen - kështu që ishte kohë e mjaftueshme për të Google për të vizituar faqet dhe të shohim se shumica e atyre që nuk punojnë. Kjo është arsyeja pse unë mendoj se është shkaku i kësaj çështjeje.
Ju lutemi të udhëzimeve në lidhje me gabimet e bazës së të dhënave ugar dhe për të konfirmuar është korrigjohet.
Rreth robots.txt tuaj - është duket mirë - i lejon të gjithë për zvarritje forum tuaj.
këtu keni një zgjidhje se çfarë të bëni kur ju e keni këtë gabim MySQL:
# post3105 http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html
Unë do të besoj Nëse problemi erdhi me serverin tim e mëparshme para se 8 muaj, por tani më pak se 30 e-mail në ditë nga të gjitha faqet e mia.
Serverin tim currnt është Quad-core processor Dual Xeon Westmere 5650 me 4 RAM DDR3 *** dhe 3 × 300GB SA-SCSI hard RPM Hard 15k.
Gjithashtu unë kam një tjetër forum të ri me licencën e lirë të VBET në të njëjtën server dhe faqet e tij indeksuar nuk hiqet.
site:rapiddownload.co/vb/af
kamilkurczak
31-01-11, 11:24
Dhe çfarë lidhje me këtë zgjidhje? mund ta konfirmoni atë?
Dhe çfarë lidhje me këtë zgjidhje? mund ta konfirmoni atë?
cila zgjidhje?
Nëse ju thotë gabim MySQL, Nuk ka asnjë gabim
kamilkurczak
01-02-11, 12:04
Faqet tuaja nuk janë të futura me siguri nga ky gabim MySQL.
Si ju ka shkruajtur - në forum tjetër ajo punon, kështu që ju lutemi provoni të përdorni zgjidhje time nga posti i mia të mëparshme dhe të përpiqet për të eliminuar këtë gabim MySQL dhe pas kësaj - konfirmuar atë këtu.
Thanks.
Faqet tuaja nuk janë të futura me siguri nga ky gabim MySQL.
Si ju ka shkruajtur - në forum tjetër ajo punon, kështu që ju lutemi provoni të përdorni zgjidhje time nga posti i mia të mëparshme dhe të përpiqet për të eliminuar këtë gabim MySQL dhe pas kësaj - konfirmuar atë këtu.
Thanks.
Unë e pyeta siguruesi im presë për të kontrolluar
max_allowed_packet
wait_timeout
ose çdo ndryshore të bëjë MySQL server ka shkuar gabim dhe ai tha se gjithçka është në rregull.
Unë bëra test me dosjen googletest.php dhe rezultati është
Starting translation test
Test result: {"responseData": {"translatedText":"mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:
Connection time (ms): 39.6818847656
kamilkurczak
11-02-11, 13:06
Përshëndetje,
A keni ende këtë çështje apo jo? Tani - thread është zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.
Thanks
Përshëndetje,
A keni ende këtë çështje apo jo? Tani - thread është zgjidhur. Nëse jo, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri.
Thanks
thanks, është e zgjidhur.
kamilkurczak
21-02-11, 09:17
thanks for konfirmimin tuaj:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):