PDA

View Full Version: Zgjidhet Gabimet Cache Cleaner

45Wheelgun
25-09-10, 23:59
Unë jam duke marrë tre gabime kur kam drejtuar "Cache Cleaner":

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në isset ose bosh në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 107

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 109

Warning: lloji i paligjshëm kompensuar në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_lang.php on line 114

Çfarë duhet të bëni për të rregulluar këtë? Pastër Cache duket për të punuar me gjithë këto gabime.

vBET
27-09-10, 07:47
Ne do të kontrollojë atë.

kamilkurczak
07-10-10, 13:57
por të pastër cache është duke punuar apo jo? mund të kontrolloni me FTP tuaj? vetëm një sasi të pastër për një gjuhë dhe të përpiqen për të gjetur fotografi cache në: root forum> vbet_guestcache> ...

kamilkurczak
18-10-10, 15:46
asnjë përgjigje - zgjidhur. nëse jo ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri. Thanks

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1