PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Brak licencji

prejf
22-05-11, 21:20
Witam rok temu kupiłem licencje waszego skryptu Invoice Number [*CUT*], dzisiaj po wejściu w panel nie widze mojej licencji (mimo ze skrypt używałem tylko raz) wyswietla mi sie informacje ze mam kupic jeszcez raz, czegos tu nie rozumiem? zaplacilem dokladnie 2010-04-25 za licencje a nagle ona znika? co jest?

kamilkurczak
23-05-11, 20:18
masz rację - mam szczegółach faktury. Transakcja ta jest związana z innego konta użytkownika. Korzystasz z konta użytkownika bez licencji (innego konta użytkownika mają tej licencji). Czy możesz wyjaśnić dlaczego?
Dzięki za wniosek

vBET
23-05-11, 21:25
Witam. Jak Kamli sprawdził licencja nie znikła, po prostu należy do innego konta. Po prostu proszę zaloguj się na konto z którego kupiłeś licencję i tam będziesz miał opcje związane z zarządzaniem licencją :) Tak więc nic nie zginęło - po prostu zapomniałeś z jakiego konta kupiłeś licencję :) Jeśli potrzebujesz pomocy, to Kamil wyśle Ci PM z nazwą konta. Napisz proszę, czy już jest OK, czy potrzebne Ci przypomnienie? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1