PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Klaidos Google webmasterzy įrankiai

tomekgp
18-01-10, 13:14
Turiu forume VB SEO ir naudojant VB SEO Sitemap Generator.
Taip pat kažkiek google.com / webmasters / sitemaps klaidas

1) Klaidos indeksavimo, įveskite HTTP
Klaidos yra panašus į šį:
mydomain.pl / EL / klany / Kategorija /% CAt_title% HTML Klaida
400 10-01-2010
Klaidos internetu išversti svetainės.

2) su indeksavimo klaidos tipą neapsilankė
Klaidų yra tik žodžius ir jie ieško panašaus:
mydomain.pl / lt / tag /% 5B% 23tp% 5D /
Nukreipkite klaida 2010/02/01

Prašome padėti man su šia problema.

vBET
18-01-10, 15:42
Ačiū už dėmesį. Mes patikrinsime ir tvarkyti. Jei mes negalime atgaminti mūsų pusėje, mes su jumis susisiekti dėl išsamesnės informacijos:)

tomekgp
18-01-10, 17:34
Gerai, tada aš laukiu kai info.

vBET
22-01-10, 16:51
Hi - mes apie tai, rūpintis šiuo klausimu. Ar galite PM man kai tikslios nuorodos, kurią "Google" mato neveikia? Prašome atsiųsti 2-3 stendą rūšies klaidų pavyzdžiai. Ačiū:)

vBET
08-05-10, 10:27
Negavau frazė nuorodos, bet išspręsti panašias klausimą dėl kitų serverių, todėl daroma prielaida, kad ji padės išspręsti jūsų serveryje - sprendimas bus įtrauktas į kitą spaudai (šiandien).

Tuo atveju, jei vis dar atrodė klaidų - praneškite mums šią temą, mes atnaujinti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1