PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott VBET Break My fórum

Snake
22-06-10, 17:23
Mikor én teszi vBET, egyes oldalakon téma Eszközök menü szünetek, azaz a link tetején egy szál - a legördülő menüből eltörik, a legördülő eltűnik, ez jön vissza, ha letiltja vBET.

Másrészt a szál eszközök alján a szál hiányzik ez ikonok, ezek jelennek meg, ha i letiltja vBET. De menet eszközök nem jelennek meg az alján minden, és nem minden az én más oldalakon.

Végül a "Válasz" ikon eltűnik. Ez megint hibajavítások is, ha letiltja vBET.

Minden 3 hiba történt együtt és ugyanazon az oldalon.

Ez csak akkor történik meg a vendégek. Köszönöm.

Lásd itt - Örökös "megszerzése hálózati cím" a hálózati kártya - Számítógép Juice

Snake
22-06-10, 17:26
Itt van, amit az oldal kell kinéznie;

Megszerzése hálózati címet újra és újra - Számítógép Juice (http://www.computer-juice.com/forums/f47/aquiring-network-address-over-over-12471/)

Téma legördülő tetején oldal működik, Hozzászólás ikon ott van, és menet eszközök Today nem jelenik meg.

Mint mondtam, ha letiltja vBET minden oldal így néz ki egy / \\

Ha én teszi vBET néhány oldalt néz ki, mint az első példa, így vBET szünetek, hogy a fórum néz ki és működik.

vBET
22-06-10, 17:32
Nem ez történik, amikor Teljes File Cache a Vendég van kapcsolva, vagy nem számít?

Snake
22-06-10, 17:35
Ha én letiltja a teljes file cache, működik tökéletesen.

vBET
22-06-10, 17:49
OK, így - tudjuk, hogy az ok most. Elnézést a bajok - Ez a funkció még mindig béta állapotú, nem volt kérdés egyáltalán szerverünk, de látom, hogy egyes kérdéseket a egy. Így ellenőrizze, hogy szükségünk van hozzáférése az Admin CP és FTP. Már látom, hogy a törött oldal egyes szkriptek nem tartalmazza - ellenőriznie kell, hogy miért.

Továbbá kérjük, először próbálja meg csak, hogy távolítsa el a megfelelő cache fájl (megtalálható a / vbet_guestcache / hu / könyvtárban - akkor fel kell ismernie, hogy név szerint -, hogy nem csak eltávolítani az összes fájlt tartalmazza van. Talán csak a BB generált, mint az oldalon valamilyen oknál fogva és vBET tárolt, és most látható gyorsítótárba eredmény. Ha ez megtörténik után ismét cache törlése - küldje hozzáférési adatait és mi megoldjuk.

Egy másik módja, hogy miért is előfordulhat, hogy valami változik az eredmény, miután cache is. Nem igazán hiszem, hogy ez - ebben az esetben minden oldalon lenne ugyanerre a kérdésre. Is látom, kevés jelentős js script, és az ilyen dolgok egyszerűen szerepelnek sablonok nem vett fel dinamikusan, egész kimenet.

Így - kérjük cache-elszámolási és nekünk kimenet.

Snake
22-06-10, 17:56
Ok tehát én törölte a lap, és cache-elt ismét tökéletes.

Így vBET cache én egész fórumon, nem csak a lefordított oldalak?

Snake
22-06-10, 17:59
Lehet kizárni az összes angol oldal?

vBET
22-06-10, 22:13
OK - úgy értem nincs probléma. Az ok vBulletin magát, amely valamilyen okból keletkezett oldalon nélkül néhány szkriptet (talán megváltozott konfiguráció).

Cache törlődik, és jól működik most File Cache a vendégek hangolt be. Kiadás megoldott és mozgó azt hibaelhárítás részt.

Ebben a pillanatban nincs lehetőség, hogy kizárja a normál lapok -, de tudjuk felvenni. Kérjük, nyissa meg az új téma a szolgáltatás iránti kérelmet, hogy:)

Snake
23-06-10, 14:42
Még mindig csinálja, az egyes oldalak nem mások, ha egy bot az első, az oldal, hogy cache hibákat, mint kifejtette, ha a felhasználó az első, az oldal is cache ok.

Azt hiszem ez azért van, mert a bot nem tudja végrehajtani ajax, így látja az oldal kissé eltérő a normál böngészőt.

vBET
23-06-10, 17:56
Nem - ez nem azért, mert boot nem tudja végrehajtani ajax. Mert végre ajax ha ned, hogy a script tartalmazza a HTML kimenetet. Minden más történik alapozza a HTML első HTML kimenetet (view fa megváltozik, stb)

Úgy tűnik, hogy a fórumon csizma egyszerűen kap más kimeneti, hogy a normális vendégeket. És ebben a pillanatban vBET összes vendégek ugyanolyan lények. Meg tudja mondani használ valamilyen speciális mod, vagy valamilyen vBulletin konfiguráció, amely meghatározza, nem vendég boot és ilyen esetben vissza más eredményt?
Ha úgy találjuk, hogy hogyan készül a forum is egyszerűen létre a különböző cache fájlokat csizma és a normál vendég, most - minden vendég csak vendégek Full File Cache funkciót, és mi cache eredményre jutunk. Tehát ebben a pillanatban a következőket teheti:
- Kikapcsolja ezt a funkciót
- Elfogadom, hogy most már minden vendég jelenik meg ugyanaz a dolog nem számít, ezek csizma vagy az emberek
- Letiltása funkció, amely akkor a különböző kimenet csizma

Mint írtam - tudjuk kezelni ezt, ha tudni fogjuk, hogyan csizma határozzák meg a forum.

Snake
23-06-10, 20:50
Úgy tűnik, ez inkább egy kérdés, a fórumon, mint vBET.

Mikor én veiw oldalaimon a Googlebot azok a téma eszközök megtört és a post válasz ikon hiányzik.

Fogalmam sincs, miért, még mindig történik, ha letiltja az összes plugings vagy változtassa sablont.

vBET
24-06-10, 09:46
Mint írtam az előző post - a forum egyszerűen generál valami mást a csizma. vBET cache működik - cache, amit kap. Lehet, hogy kapcsolódik a böngésző. Kérjük, ellenőrizze a fórum különböző böngészőkkel (természetesen a Full File Cache tiltva -, hogy a tényleges tartalom nem cache-elt egy).

Különben is - azt javaslom, hogy segítséget kérhet vBulletin csapatnak, hiszen vBulletin viselkedés. Azért is, mert a mi a vBET hatály - szeretném zárni ezt a kérdést itt. Ez jó?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1