Επιστροφή στο Forum: ispy plugin - ονόματα χρηστών με <vBET_SNTA>
Έχει αυτό με επιτυχία ολοκληρωμένα int vBET; Είμαι επίσης ενδιαφέρονται για να πάρει iSpy σελίδα μου μετάφραση. Ακόμα κι αν μπορώ ακριβώς να πάρει το σωστό όνομα χρήστη. Σε αυτό το στάδιο που παίρνω αυτό:
vBET_SNTA
όπως usernames σε iSpy σελίδες μου.
Ευχαριστώ!
EDIT: Συγνώμη που βλέπω αυτό, αν για VB3, απλά ήθελα να αναφέρω, είμαι σε VB4.
kamilkurczak
22-12-10, 10:17
ναι, εδώ έχετε έναν οδηγίες:
τι γίνεται με αυτό το <vBET_SNTA>; εξακολουθεί να είναι στη σελίδα σας ή όχι;
Ευχαριστώ Kamil. Έλεγχος ότι τώρα.
Δεν έχω την <vBET_SNTA> οπουδήποτε αλλού παρά εδώ: iSpy (http://creativx.net/forums/vaispy.php)
Ακολούθησα τις οδηγίες που συνδέονται με την Καμίλ, αλλά εξακολουθώ να έχω την:
http://i53.tinypic.com/2a7g6sm.jpg
Παρακαλώ βοηθήστε.
kamilkurczak
23-12-10, 11:17
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το όνομα χρήστη δεν αναλύεται εδώ. Και αυτό το site δεν είναι ακόμα μεταφράζεται ως βλέπω. Παρακαλούμε να κάνει όλα βήμα προς βήμα την ένταξη και πάλι. Μετά από αυτό αυτό το site θα πρέπει να μεταφραστεί.
Τι σημαίνει αυτό το site δεν έχει μεταφραστεί;
kamilkurczak
23-12-10, 11:24
Όταν κάνετε κλικ στη σημαία - για exaple νυχιών - URL είναι σωστή, αλλά site είναι ακόμα στα αγγλικά. θα πρέπει να μεταφραστεί - έτσι τώρα ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιούν global_complete γάντζο και το username σας με <vBET_SNTA> δεν αναλύεται.
Σε περίπτωση που μπορώ να βρω αυτό το mod; είναι δωρεάν; I Wold αρέσει να το εγκαταστάσεως και ελέγχου.
Αναφέρεστε σε αυτή τη σελίδα; vaispy. Επειδή η περιοχή μου είναι creativx, και αυτό είναι μετάφραση!
Ορίστε:
vBISpy - AJAX σε πραγματικό χρόνο ζωοτροφών νέων θέσεων / θέματα - Φόρουμ vBulletin.org (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=233759&highlight=vaispy)
kamilkurczak
23-12-10, 11:41
και ένα άλλο ερώτημα.
Παρακαλώ κοιτάξτε στη βάση δεδομένων σας στο τραπέζι - μετά>
σε αυτόν τον πίνακα βρείτε στήλη -> όνομα χρήστη
Παρακαλείσθε να ελέγξετε τα ονόματα χρηστών που έχετε στη βάση δεδομένων σε αυτόν τον πίνακα με <vBET_SNTA> ή όχι;
Όχι, δεν usernames με αυτό.
kamilkurczak
23-12-10, 12:12
έτσι εάν δεν έχετε όνομα χρήστη με αυτό το <vBET_SNTA> στη βάση δεδομένων στη θέση στήλη - θα πρέπει να ενσωματώσουν καλές plugin σας με vBET. παρακαλούμε να ενταχθούν όλα τα βήματα για μια ακόμη φορά. βήμα προς βήμα.
Αυτή η σελίδα μετά την ολοκλήρωση - vaispy - θα πρέπει να μεταφραστούν.
kamilkurczak
23-12-10, 12:17
Επίσης, μπορείτε να αποκλείσετε την προσθήκη αυτού του <vBET_SNTA> σε ονόματα χρηστών
Δεν δοκιμάστηκαν διότι Ι dont έχει το θέμα του φόρουμ για το τεστ μου:
1. επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο αυτού του αρχείου:
forum / root περιλαμβάνει / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. σε αυτό το αρχείο βρείτε:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) {
3. και αντικαταστήστε την με:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
4. δοκιμής
φόρουμ root / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Εννοείς: ρίζα forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php?
Θα δοκιμάσει τώρα, και να υποβάλει έκθεση. Σας ευχαριστώ πολύ!
kamilkurczak
23-12-10, 16:45
thats που ακριβώς θα πρέπει να περιλαμβάνει στο φάκελο.
Αν δεν εξακολουθούν να εργάζονται - Περιγράψτε εδώ τι πρέπει να κάνω για να το αναπαράγει σε φόρουμ τεστ μου - παρακαλώ να μου δώσετε οδηγίες βήμα προς βήμα.
Είναι ως επί το πλείστον εργάζονται τώρα Kamil. Μόνο όταν ένα μέλος ξεκινά ένα νέο νήμα έχω ακόμα το <vBET_SNTA> ως όνομα χρήστη του για iSpy. Κανονική απόσπαση είναι καλό.
kamilkurczak
30-12-10, 09:51
ok ξέρω πού είναι το πρόβλημα με αυτό το νέο νήμα.
Το ζήτημα αυτό δεν υπάρχει στο φόρουμ δοκιμή μου.
παρακαλώ για μια ακόμη φορά να επεξεργαστείτε το ίδιο αρχείο και:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) {
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) {
4. δοκιμής
τώρα πρέπει να εργαστούν στις νέες νήμα πολύ
Ευχαριστώ και πάλι για τη μεγάλη Kamil την υποστήριξή σας. Είμαι απλά περιμένει να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα.
Αυτό δυστυχώς δεν λειτούργησε.
http://i52.tinypic.com/25zm7ut.jpg
kamilkurczak
30-12-10, 11:29
έχετε δίκιο. Μπήκα λάθος εντολή. Πρέπει να postthread
Τώρα, έχετε μια καλή λύση:
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) {
4. δοκιμής
τώρα πρέπει να εργαστούν στις νέες νήμα πάρα πολύ. Συγνώμη για το λάθος μου.
Εντάξει μεγάλος. Έλεγχος τώρα. Θα μπορούσε απλώς να είναι καλό να αλλάξετε την πορεία σας για να:
Για το αν κάποιος άλλος αντιμετωπίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα.
Θα υποβάλει έκθεση σε μια στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι!
kamilkurczak
30-12-10, 15:48
έχετε δίκιο. Θα την αλλάξουμε. ευχαριστίες
Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης. Θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι λειτουργεί πλέον. Ευχαριστώ και πάλι για τη μεγάλη Kamil την υποστήριξή σας.
kamilkurczak
05-01-11, 09:34
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσή σας. καλή τύχη:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):