Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 15

Тема: vBSEO Карта сайту більше не працює

Default vBSEO Карта сайту більше не працює

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Після установки 4.2.0 vBET більше не vBSEO Sitemap.

Наступне повідомлення про помилку при запуску:
    Original text

[РОЗДІЛ START] showthread [8,258.2 Kb Mem використовуватися] [66382 с (66 382 с)]

Фатальна помилка: Заклик до невизначеним vbet_vbseo_filter_replace_text функції () в .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php на лінії 43

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за увагу - ми нудьгуємо з цього питання, оскільки карта сайту інтеграції наш наступний крок. Дуже проект рішення - будь ласка, відкрийте файл карти сайту, який генерує повідомлення про помилку і додати туди цей код:
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Додайте його ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    Будь ласка, повідомте нам зробили це допоможе
    Востаннє редагувалось vBET; 17-03-10 в 18:30. Причина: виправлені інструкції

Translated text
    Я намагався редагувати vbseo_sitemap.php:
    HTML Code:
    <?php 
     /******************************************************************************************
     * vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator for vBulletin v3.x.x by Crawlability, Inc.         *
     *****************************************************************************************-*
     *                                                                                         *
     * Copyright &#169; 2005-2009, Crawlability, Inc. All rights reserved.                          *
     * You may not redistribute this file or its derivatives without written permission.       *
     *                                                                                         *
     * Sales Email: sales@crawlability.com                                                     *
     *************************************-LICENSE AGREEMENT********************************---*
     * 1. You are free to download and install this plugin on any vBulletin forum for which    *
     *    you hold a valid vB license.                                                         *
     * 2. You ARE NOT allowed to REMOVE or MODIFY the copyright text within the .php files     *
     *    themselves.                                                                          *
     * 3. You ARE NOT allowed to DISTRIBUTE the contents of any of the included files.         *
     * 4. You ARE NOT allowed to COPY ANY PARTS of the code and/or use it for distribution.    *
     ******************************************************************************************/

error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    Потім я отримав таке повідомлення про помилку:
    Original text

Warning: require_once (DIR / входить / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-раз]: Не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php в рядку 2

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно 'DIR / входить / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php' (include_path ='.:/ opt/RZphp5/includes ') в / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php в рядку 2
    Востаннє редагувалось Kolbi; 23-04-10 в 15:33.

Покладіть його ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    define('DIR'dirname(__FILE__).'/../'); 
    У місці, де ви додали його немає DIR визначені. Я знаю, я прошу вас, щоб додати його на початку - вибачте за плутанину
    Востаннє редагувалось vBET; 17-03-10 в 18:30.

Translated text
    Я тепер виправлена наступним чином:
    HTML Code:
    if(!defined('DIR'))
        define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');

if (!is_object($vbulletin->db)&&!is_object($db)&&!is_object($DB_site))
    А тепер знову працює карта сайту.

Дякуємо.

Чи може бути, що ви використовуєте свій голос BB-код?
    Original text

Ми будемо працювати на повну інтеграцію карта сайту, і ми побачимо

Translated text
    Якби я запропонованого вище, і що я мав на увазі, якщо ви не використовуєте BB-код мови?

Добре!
    Original text

У цей момент він повинен перевести його на мову форуму - ми до інтеграції, тому я не можу дати вам більш точну відповідь.

Translated text
    Карта створена, але, за словами Webmaster Tools, це як і раніше не працює.

Придбали таке повідомлення про помилку:
    Original text

Translated text
    Генеральний HTTP про помилку: 404 Not Found
    Доступ при спробі отримати доступ до вашого Карта є помилкою. Переконайтеся, що ваша карта сайту відповідає нашим вимогам, і дозволити доступ до зазначеної позиції. Потім представити дані ще раз. Помилка HTTP: 404
    Проблема визначені: 18.03.2010
    9 Відсутність XML-тегів
    Це обов'язковий тег відсутній. Додайте його і відправити дані ще раз. Батьківський тег: карта сайту індекс
    Tag: карта сайту
    Проблема, виявлених на: 13.03.2010
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 19-03-10 в 01:03. Причина: виправлені BBCode

Крім того, я тільки що додали офіційні інструкції для інтеграції vBET і vBSEO Sitemap Generator:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •