[START חלק] showthread [8,258.2 מ Kb בשימוש] [s 66,382 (66,382 s)]
שגיאה חמורה: קריאה vbet_vbseo_filter_replace_text פונקציה מוגדר () ב .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php על הקו 43
[START חלק] showthread [8,258.2 מ Kb בשימוש] [s 66,382 (66,382 s)]
שגיאה חמורה: קריאה vbet_vbseo_filter_replace_text פונקציה מוגדר () ב .../htdocs/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php על הקו 43
תודה על פתק - נחמיץ את הבעיה, כי שילוב Sitemap הוא הצעד הבא שלנו. פתרון מאוד טיוטה - נא לפתוח קובץ מפת שיוצר את הודעת השגיאה הזו ולהוסיף שם את הקוד הזה:
הוסף אחרי:Code:require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
אנא יידע אותנו עשה את זה לעזורPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-03-10 ב 18:30. סיבה: תוקנה ההוראה
אזהרה: require_once (DIR / כולל / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php על הקו 2
שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "DIR / כולל / vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php '(include_path opt/RZphp5/includes ='.:/') ב / htdocs / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap.php על הקו 2
נערך לאחרונה על ידי Kolbi; 23-04-10 ב 15:33.
שים את זה אחרי:
במקום שבו שהוספת זה אין DIR מוגדר עדיין. אני יודע אני מבקש מכם להוסיף את זה בהתחלה - סליחה על הבלבולPHP Code:
define('DIR', dirname(__FILE__).'/../');
![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-03-10 ב 18:30.
ברגע זה הוא צריך לתרגם את זה לשפה בפורום - אנחנו לפני האינטגרציה, אז אני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת יותר.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-03-10 ב 01:03. סיבה: תיקנה BBCode
הודעה זו אינה עוסקת בבעיה ביצירת מפת אתר אלא אודות גישה למפת אתר. נא ודא שכלל .htaccess עבור מפת האתר תקין וודא שהוא לפני כללי vBET
גם אני רק הוסיף הדרכה ואינטגרציה הרשמי vBET ו vBSEO יוצר Sitemap:
http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html