Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 5 123 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 48

Тема: Відповідь з Qoute перестала працювати

Default Відповідь з цитатою перестала працювати

Без помилок я Apache журнали, помилка доступу або іншим чином

Відповідь з qoute, youll побачити процитувати і при збереженні опублікувати цитату is gone, після відключення VBet все працювало
    Востаннє редагувалось techanalyst; 11-10-11 в 21:17.

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Будь ласка, повідомте як саме, щоб відтворити її.
    -Як ти відповідь (швидкий або розширений або питання для стенду)?
    -Робить це сталося для кожного повідомлення або для деяких конкретних (будь ласка дати URL для точного приклад повідомлення де ми можемо бачити це після відповідає з цитатою)? (на даний момент нам потрібно деякий контент, ми знаємо, що вона перерв на ваш форум)
    -Це відбувається, коли ви відповідь на перекладеної сторінки або з не переведені сторінки або Бут?

Ми спочатку спробуйте відтворити його на нашому форумі тестування (тут, ми не оновлювати, поки VBulletin 4.1.7 ми ще перевіряєте його на наш тест інстанції).

Просто клацніть повідомлення, відповісти з цитатою, youll побачити його, а потім один раз ви розмістите його не там, нічого особливого

1.) Натисніть кнопку відповісти з Qoute
    Зберегти 2.)
    3.) єдиний відповідь зберігається, цитата is gone

Половина плагіни, думаючи, що це був ще один, без змін, інвалідів VBet і бум працював вимкнуто

Будь ласка, відповідь всі питання, так що ми зможемо встановити його точно так же в нашому форумі випробування. Це заощадить вам надіслані нам доступ до подробиці, якщо ми зможемо відтворити його на нашому форумі випробування. На даний момент ви відповіли лише 1 з 3 питання.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Будь ласка, повідомте як саме, щоб відтворити її.
    -Як ти відповідь (швидкий або розширений або питання для стенду)?
    -Робить це сталося для кожного повідомлення або для деяких конкретних (будь ласка дати URL для точного приклад повідомлення де ми можемо бачити це після відповідає з цитатою)? (на даний момент нам потрібно деякий контент, ми знаємо, що вона перерв на ваш форум)
    -Це відбувається, коли ви відповідь на перекладеної сторінки або з не переведені сторінки або Бут?

Ми спочатку спробуйте відтворити його на нашому форумі тестування (тут, ми не оновлювати, поки VBulletin 4.1.7 ми ще перевіряєте його на наш тест інстанції).
    1.) Або або
    2.), Що мені довелося відключити VBet на форумі, викликає багато питань: P просто покласти цитата Хіба там
    3.) Для одного переклади не працювати, але з на мову встановити результат був той же

Пенсіонер;)

Привіт, я намагався відтворити thiss в питанні мій тесту форуму, і я завжди отримати всі повідомлення (цитований і відповідь)
    Чи можете ви надати нам більше інформації - вечора вашої acces подробиці і буде check it out на місці

Ive втратив загальний інтерес в отриманні цієї роботи, його тільки було три дні, але жорстоке доведеться прийняти втрати 200 +, мені сказали, немає повернення, слід оновлювати вашого FAQ «Ні ПОВЕРНЕНЬ»

Я не можу продовжувати знизити форумах і де ваш плагін не працює для мене (крапка), їм не буде дозволити вам йти на мою форумів, сміття, отримати тільки ваш плагін працює чути вас сказати "Наша працює контакт інших", я можу жити withlut Перекладач служби, я нахиляє жити без інших плагінів

Жорстоке приходять назад, коли вона працює шляху мені потрібна його до тих пір видалити своє ім'я користувача, обліковий запис і все інше будь ласка, Im спосіб дратувало
    Востаннє редагувалось techanalyst; 12-10-11 в 13:28.

Привіт. Ми не повинні оновлювати FAQ це не FAQ - весь політики, описані в ліцензійній угоді, які ви прийняли. Я не розумію ваші втрати 200 + - не знаю точно, що зробити ви маєте на увазі, але vBET не аварії ваш форум, який функціонує, і було ваше рішення, щоб почати працювати на реальні форуму. Найбільш наші клієнти не мають будь-які проблеми з vBET, сама, який має відмінну якість (на даний момент існує немає будь-яких про помилку, яке відкрито). Вже не можемо, що є причиною проблему без доступу до вашого форуму - не відтворюються на наших форумах випробування. Будь ласка, Примітка, що кожна людина має різний набір плагінів і може бути, це деяких конфліктів з іншими моделювання, або просто щось зробив неправильно під час встановлення/налаштування. Звичайно може бути, це vBET помилку, але ми не можемо підтвердити це, поки ми в змозі відтворити його на навколишнє середовище тестування.

Сьогодні/завтра Радек оновить цього дуже форуму vBulletin 4.1.7 - Ласкаво просимо, щоб спробувати відтворити проблему тут. Якщо ви будете e не в змозі зробити це тут також нас буде отримати доступ деталі для роботи з питанням, тому що це буде означати, що пов'язаний вашу проблему не vBET але для вашого конкретного оточення (конфігурації, інші плагіни, можливо, неправильно установки). Також не Спробуйте передбачити майбутнє - ви не можете зробити це. Тому, будь ласка, просто дотримуватися випуск замість того щоб писати фантазії про те, що це буде - вона наближає нас ніде. Ніхто не сказав ви відключити будь-який з ваших модулів - ти істеричний тут або просто намагається шуміти (що робити для?). Я вважаю, що треба було почути щось подібне до - можливо, від vBulletin команда, можливо, від vbseo команда, може бути десь ще. Але ви не почуєте тут. Так, будь ласка, без прийняття історій. Будь ласка, палицю до питання - ніхто не знає, що буде. Може бути, дійсно, ми розповімо щось подібне, але як ви можете бачити в нашому розділі інтеграції ми витрачають багато нашого часу, щоб допомогти користувачам з іншими моди і vBET.

Так будь ласка приходять назад, коли vBulletin 4.1.7 буде на нашому форумі мураха спробувати відтворити проблему. Зараз згідно наші знання vBET працює нормально на vBulletin 4.1.7 на наш тест екземпляр. Ви зможете перевірити це особисто. Так що це працює так, як наші користувачі це потрібно - працює правильно. Ми будемо дуже щасливі, якщо ви знайшли помилку в vBET і з усмішкою буде перемістити цей потік Помилка звітності розділ - тому що це означає, що ми можемо покращити vBET, ще один раз дати нашим користувачам великим якістю. Так, ти Ласкаво просимо повернемося сюди і показати нам питання. Ми зможемо не вирішити нічого без можливості для відтворення. Якщо це може бути відтворена тільки на ваш форум (немає стверджує він є така ж проблема і ніколи не сталося, перш ніж що-небудь подібне) потім, ми повинні ваш форум, щоб знайти нашого те, що відбувається і чи є будь-які питання на всіх.

Дати мені інформацію, видалити і видалити кожен частина цієї речі, ФАЙЛИ коду, все, що не викликає будь-яких питань на мій ПОТОЧНОГО форуму ПРОХАННЯ

ЗУПИНКА ГОВОРИВ ЗАМОВНИКА, ЧОГО ВОНИ ХОЧУТЬ, IM КЛІЄНТ І КАЖУ ВАМ, ЩО Я ХОЧУ

Мені потрібно, щоб покласти, що 52 мови?

Привіт - вкажіть де я сказав вам, що ви хочете - не знаю, що ви маєте на увазі, і це вже підтвердили зробив пропозиції без будь-яких покриття, тому я хотів би запитати вас, що ви пишете про точно. На цей самий потік слова "хочу" і "клієнт" є тільки в ваш останній пост. Зараз, я не знаю, що ви пишете про.

Видалення будь ласка:
    1. Видалення Admin CP
    2. Видалити vBET правила з Htaccess, якщо така була додана
    3. Видаліть усі файли, завантажені до FTP (це достатньо, щоб видалити тільки файли, завантажені на / включає/xml Це буде впливати на ваше меню Admin CP навіть після деінсталяції, весь залишок можна просто залишитися)

Стр. 1 з 5 123 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •