Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 5 123 ... ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 48

Thread: Odgovor sa Qoute zaustavljen rad

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Default Odgovor sa Quote zaustavljen rad

Nema pogreške i Apache logova, pristup pogreška ili na drugi način

Odgovor s qoute, vidjet ćete citirati i kada spremite Citat je otišao, nakon onemogućiti vBET sve radila
    Zadnji uredio techanalyst; 11-10-11 na 21:17.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici)
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo Vas da točno kako to reproducirati.
    - Kako ste odgovor (brzi ili napredni ili pitanje je za štand)?
    - Da li to dogoditi za svaku poruku ili za neki specifični (molim dati URL točan primjer poruci gdje ga možemo vidjeti nakon reagirati s citat)? (U ovom trenutku trebamo neki sadržaj znamo se lomi na forumu)
    - Da li se to događa kada se odgovor na prevedene stranice ili ne prevedene stranice ili štand?

Prvo ćemo pokušati da ga reproducirati na našem testiranje foruma (ovdje nismo ažurirali još vBulletin 4.1.7 još uvijek smo ga provjerili na našem testnom primjer).

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Samo kliknite na post, odgovor s citatom, vidjet ćete onda kada objavite svoju ne postoji, ništa posebno

1). Kliknite Odgovor sa Qoute
    2.). Spremi
    3.) Jedini odgovor je spasio, citat je otišao

Onemogućeno pola dodataka misleći da je još jedna, nema promjene, onemogućen vBET i bum radila

Registracija
    Listopada 2009

Molimo da odgovorite na sva pitanja, tako da ćemo biti u mogućnosti postaviti ga točno isti u našem testnom forumu. To će vam uštedjeti nam poslali pristupne podatke, ako ćemo biti u mogućnosti da ga reproducirati na našem testnom forumu. U ovom trenutku ste se odazvali samo na jednom od tri pitanja.

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Molimo Vas da točno kako to reproducirati.
    - Kako ste odgovor (brzi ili napredni ili pitanje je za štand)?
    - Da li to dogoditi za svaku poruku ili za neki specifični (molim dati URL točan primjer poruci gdje ga možemo vidjeti nakon reagirati s citat)? (U ovom trenutku trebamo neki sadržaj znamo se lomi na forumu)
    - Da li se to događa kada se odgovor na prevedene stranice ili ne prevedene stranice ili štand?

Prvo ćemo pokušati da ga reproducirati na našem testiranje foruma (ovdje nismo ažurirali još vBulletin 4.1.7 još uvijek smo ga provjerili na našem testnom primjer).
    1.) Ili ili
    . 2) imala sam onemogućiti vBET na moj forum, što uzrokuje da se mnoga pitanja: P jednostavno staviti citat ne postoji
    3.) Za jedan prijevode ne rade, ali s jezikom postaviti rezultat je bio isti

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok ja pokušao reproducirati thiss problem u mojoj testnoj forumu, a ja uvijek dobiti sve poruke (kotiraju i odgovor)
    Možete li nam dati više informacija - PM vaš acces detalj i ja ću to provjeriti na mjestu

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Ive izgubio ukupno interes za dobivanje to rade, to je samo bio tri dana, ali ću morati prihvatiti 200 + gubitak, rečeno mi je da nema povrata, trebate ažurirati pitanja "ne povrati"

Ja ne mogu dalje donijeti forumima dolje, a gdje ti je plugin ne radi za mene (razdoblje), a ne Im idući u vam omogućiti da ide na mojim forumima, to smeće, dobili samo vaš plugin radi čuti da kažu "Naša radi kontaktirati drugi ", ja mogu živjeti withlut prevoditelj usluge, ja ne mogu živjeti bez drugih dodataka

Bolesni vratiti kada to radi onako kako sam ga morati do tada izbrisati moj username, račun i sve ostalo molim vas, Im način za nadraženu
    Zadnji uredio techanalyst; 12-10-11 na 13:28.

Registracija
    Listopada 2009

Bok. Nemamo ažurirati pitanja nije FAQ - cijela politika je opisano u licencnog ugovora koji ste prihvatili. Ja ne razumijem tvoj 200 + gubitak - ne znam točno što misliš, ali vBET nije srušiti svoj forum koji je funkcionalan i to je vaša odluka da se počne raditi na pravi forum. Većina klijenata iz nemaju problema s vBET sama koja ima veliku kvalitetu (u ovom trenutku ne postoji bilo bug izvještaj koji je otvoren). Mi nismo u stanju što je uzrok vaše pitanje bez pristupa na svoj forum - to nije izvodljiv na našem testnom forumima. Imajte na umu da svatko ima drugačiji set dodataka i možda je to neki sukob s drugim mod, ili samo nešto što je učinio dogodi tijekom instalacije / konfiguracije. Naravno, možda je to vBET bug, ali ne možemo to potvrditi dok smo u stanju to reproducirati na našoj ispitivanja okoliša.

Nitko od vas ne traži da srušite svoj forum - jer razumijem da vaš forum dobro funkcionira kada je vBET uključen i tvrdite da samo postoji problem s citatima koji još nisu provjereni, tako da ne znamo je li vBET kriv ili ne. Kao što ste opisali u drugim drugima, vaš dodatak za niti radi za vas To ste vi potvrdili. Stoga vas molim da ne pišete lažne izjave - vBET radi i prijevodi davatelja prijevoda prikazani su na vašem forumu. To ste potvrdili vi i naše osoblje (ja osobno). Znamo da ste frustrirani jer vam se ne sviđa način integracije s vbseom - ipak se držite rečenica koje su istinite. Vi potvrđujete da vBET radi na vašem forumu.

Danas / sutra Radek će ažurirati ovaj vrlo forum za vBulletin 4.1.7 - dobrodošli ste pokušati reproducirati svoj problem ovdje. Ukoliko ne e u mogućnosti to učiniti i ovdje ćemo morati dobiti podatke na rad s pitanjem, jer će to značiti da je vaše pitanje povezano ne vBET, ali na svoj specifičan okoliš (konfiguracija, drugih dodataka, mogućem pogrešnom instalacije) . Također molimo da ne pokušavaju predvidjeti budućnost - ne možete to učiniti. Dakle, molim vas samo držati izdati umjesto pisanja fantaziju o tome što će biti - to nas dovodi nigdje. Nitko ti nije rekao da se onemogući bilo koji od vaših dodataka - ti si histerična ovdje ili samo pokušava napraviti buku (zašto?). Vjerujem da ste morali čuti takvo što prije - možda od vBulletin momčad, možda i iz vbseo momčad, možda i negdje drugdje. No, da nije to čuti ovdje. Zato molim bez priče. Molimo staviti na pitanju - nitko ne zna što će biti. Možda doista ćemo reći nešto poput toga, ali kao što možete vidjeti u našem dijelu integracija trošimo puno našeg vremena kako bi se korisnicima s drugim modovima i vBET.

Dakle, vratite se, kada vBulletin 4.1.7 će biti na našem forumu mrav pokušati reproducirati svoj problem. Upravo sada prema našim spoznajama to vBET radi kaznu vBulletin 4.1.7 na našem testnom primjer. Vi ćete biti u mogućnosti to provjeriti osobno. Tako se to radi onako kako naši korisnici to potrebno - radi ispravno. Mi ćemo biti jako sretni ako nađete grešku u vBET is osmjehom ću premjestiti ovaj thread na dijelu bug izvještajno - jer to će znači da možemo poboljšati vBET još jednom dati veliku kvalitetu naših korisnika. Dakle, vi ste dobrodošli da se vrati ovdje i pokazati nam problem. Mi ćemo biti ne može riješiti ništa, bez mogućnosti da se razmnožavaju. Ako je moguće reproducirati samo na vašem forumu (nitko ne tvrdi da ima isti problem i nikad prije dogodilo nešto slično) onda trebamo vašu forum naći naša što se događa i je li bilo problem uopće.

Član
    Registracija
    Listopada 2011

Daj mi podatke za uklanjanje i deinstalirati svaki dio ove stvari, FILES kod sve bez uzrokovanja bilo kakvih problema na mom tekućem FORUMA MOLIM

STOP reći kupcu ono što oni žele, IM kupca i sam vam reći što ŽELIM

Trebam li staviti da je u 52 jezika?

Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav - molim točka gdje sam ti rekao ono što želite - Ne znam što se odnosi na, a već je potvrdio da je rečenica bez ikakvog pokrića, pa bih vas pitati što točno piše. Na ovom vrlo thread riječima "želim" i "kupac", samo su u svom posljednjem postu. Upravo sada ne znam što pišete o tome.

Za deinstalaciju molimo:
    1. Uninstall Admin CP
    2. Izvadite vBET pravila iz. Htaccess ako takav je upisan
    3. Uklonite sve datoteke prenesene na FTP (dovoljno je ukloniti samo datoteke uploadane / Uključuje / XML to će utjecati na vašu Admin izbornik CP čak i nakon deinstalacije, cijeli ostatak samo može ostati)

Stranica 1 od 5 123 ... ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •