Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Деякі профілю URL (не англійською) призводять до профілю адміністратора

Default Деякі профілю URL (не англійською) призводять до профілю адміністратора

Я зіткнувся з цією дивною питання про деякі профілю URL (не англійською), що ведуть до профілю адміністратора на моєму форумі

Я Vbulletin 4.1.5 з vbet 4,3 встановлюється разом з VBSEO 3.6. Я не знаю, чому я отримую це.

Крім того, я хочу полів сторінці реєстрації повинні бути заповнені англійською мовою або принаймні ім'я користувача whould тільки англійською мовою, щоб уникнути таких проблем. Будь-які ідеї про те, як це зробити?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте точну адресу сторінки профілю, де існує проблема.

Я не розумію, що саме ви хочете зробити з сторінку реєстрації. Вона заповнена користувачами автоматично не ...

Ну, я отримав відповідь прим сторінці реєстрації в допомозі форуму. Чи не велика справа зараз. Я хотів імен користувачів буде складатися тільки з англійських букв AZ і цифр 0-9. Зрозумів тепер.

При тому, що моя інша проблема теж вирішується. Все одно дякую.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий Насолоджуйтесь vBET!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •