Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Некаторыя профілю URL (не-ангельску) прыводзяць да профіля адміністратара

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    4

Default Некаторыя профілю URL (не-ангельску) прыводзяць да профіля адміністратара

Я сутыкнуўся з гэтай дзіўнай пытанне аб некаторых профілю URL (не-ангельску), вядучыя да профіля адміністратара на маім форуме

Я Vbulletin 4.1.5 з vbet 4,3 усталёўваецца разам з VBSEO 3.6. Я не ведаю, чаму я атрымліваю гэта.

Акрамя таго, я хачу палёў старонцы рэгістрацыі павінны быць запоўнены на англійскай мове або па крайняй меры імя карыстальніка whould толькі на англійскай мове, каб пазбегнуць такіх праблем. Любыя ідэі аб тым, як гэта зрабіць?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, дайце дакладны адрас старонкі профілю, дзе існуе праблема.

Я не разумею, што менавіта вы хочаце зрабіць з старонку рэгістрацыі. Яна запоўненая карыстальнікамі аўтаматычна не ...

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    4

Ну, я атрымаў адказ заўв старонцы рэгістрацыі ў дапамозе форуму. Не вялікае справа цяпер. Я хацеў імёнаў карыстачоў будзе складацца толькі з ангельскіх літар AZ і лічбаў 0-9. Зразумеў цяпер.

Пры тым, што мая іншая праблема таксама вырашаецца. Усё роўна дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі Атрымлівайце асалоду ад vBET!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні