КПК

Перегляд повної версії: різних мовах не передається правильно

hotslot
10-08-10, 21:41
У мене є друг, який говорить однією з мов, з мого сайту, і він каже: "Це не переклад актуальною на всіх".

Це програмне забезпечення Google несправність датчика або vbet?

kamilkurczak
11-08-10, 11:24
це Google переклад. vBET працює на движку Google.
спробуйте порівняти Google переклад з перекладу з сайту з vBET.

hotslot
13-08-10, 00:46
Добре добре я вважаю, це велика справа, оскільки це те, що цей продукт все! Так vbet марна для справжніх перекладів. Чи є це правильне твердження?

kamilkurczak
13-08-10, 10:42
vBET бази на переклад Google. Як ви знаєте, Google намагається зробити все якомога точніше. Це автоматичний переклад, і ми не можемо обіцяти, що все буде добре.

Якщо ви використовуєте всі мови, підтримувані vBET у вас є в 50 разів більше контенту, набагато більше трафіку на ваш Фоум.

Ми, і всі наші клієнти успішної роботи над перекладом, і наші сторінки відвідують люди світу. Наш форум демо - ви можете спробувати.
Тут ми представляємо наших клієнтів сайтів - ви можете спробувати це: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php.

Звичайно, ви можете АКС наших клієнтів про думку наших porduct.

:)

vBET
14-08-10, 12:10
Добре добре я вважаю, це велика справа, оскільки це те, що цей продукт все! Так vbet марна для справжніх перекладів. Чи є це правильне твердження?

Зовсім ні. Ми надаємо тут підтримку людей, які написавши нам на багатьох мовах, і ми розуміли один одного з півслова. Просто ходити на нашому форумі, і ви знайдете багато дискусій, зроблені в різних мовах. Обговорення який вирішив закінчити з питаннями. Так на нашому форумі vBET зробив свою роботу відмінно.

Зверніть увагу, що Google якість перекладу може відрізнятися між різними мовами і навіть між різними областями в одній мові. Ще б пак - Google переклади стають все краще і краще з кожним днем:) Звичайно - кожен має право мати власну думку і має так багато людей на землі - там буде завжди різні думки;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1