Перегляд повної версії: Повідомлення, написані на різних мовах
Доброго дня. Це повідомлення записується на декількох мовах. Наприклад, це тест англійською мовою.
І це по-польськи:) Але бути просто шматок японської мови.
Дід жив у селі. Був бідний старий.
І знову по-англійськи:)
Ви можете бути цікаво, як це виглядає, коли ви бачите його в польський чи японська. Просто клацніть відповідний прапор і ви побачите різницю:) Також зверніть увагу, що трапиться з різьбленням URL після перекладу: D
Привіт з Росії!
Можу процитувати повідомлення в свій блог з посиланням на вас?
Привіт з Росії!
Можу процитувати повідомлення в свій блог з посиланням на вас?
Так, можна:)
Merhaba, тест МІС yazıyorum. Tebrikler.
База kelimeler
Книга Кітап
Двері Капі
teşekkür завдяки
yüzmek плавання
Neden Kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım квантової dillerde Айни görünüyor.
Що я не бачу, моє послання не переводилося.
Санки tercüme edilemeyen kelimeler Айни şekilde kalıyor Degil миль?
Бу sistemin Google ранг йада індекс sayısına etkisi УАГ миль Акаба?
Ви не використали BBCodes для перекладу. Такими можуть бути додані автоматично або вручну - будь ласка, дивіться тут для ручної:)
Хай са vedem dacă detectarea Automatica funcţionează кон Mas De ООН idioma
не працюють, якщо текст на одному рядку піднімати тільки перша мова
давайте подивимося, якщо автоматичне визначення робіт кон idioma Різдво
Хай са vedem dacă detectarea Automatica funcţionează кон Mas De ООН idioma
не працюють, якщо текст на одному рядку піднімати тільки перша мова
Виявлення не перевірятиме кожне слово - це не можливо виявити таким чином, або до дорогих (для виконання), щоб перевірити, на якій мові є частиною повідомлення. vBET приймає максимально можливу участь від початку повідомлення (Google обмежує великий тис текст може бути) і попросити Google для виявлення. Так виявлення так добре, як Google надає її. Це не буде добре працювати для повідомлення на декількох мовах. Якщо хтось пише в різних частинах різних мовах, то він повинен встановити його вручну додавати BBCode мова у відповідних місцях.
Якщо хтось пише в різних частинах різних мовах, то він повинен встановити його вручну додавати BBCode мова у відповідних місцях.
Ви можете додати поруч з шрифтів / розмірів випадаючого меню виберіть нітрохи BBCodes мову?
Ви можете додати поруч з шрифтів / розмірів випадаючого меню виберіть нітрохи BBCodes мову?
Будь ласка, відкрийте нову тему для цього у функції просить:)
Привіт Ну спробуйте, потім я здатний працювати по-німецьки раз, давайте подивимося, як Google це. :) Tisiman
Google поставляється з безлічі не зовсім зрозуміло:) Ви пишете гарні німецькі повинні були досконалі, на жаль. Edit: переклад не має ніякого сенсу повний: D
де я можу мати спробувати написати лист або документ? щоб перевірити, як вона працює. підходить для цього додатка себе і я напишу друзів, що живуть у Румунії та Угорщині.
де я можу мати спробувати написати лист або документ? щоб перевірити, як вона працює. підходить для цього додатка себе і я напишу друзів, що живуть у Румунії та Угорщині.
У приклад тут;) Не соромтеся створювати нові теми тест у цьому розділі.
Доброго дня, спробуйте: D
botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Hello! Зв'язки перевірити!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):