КПК

Перегляд повної версії: Повідомлення, написані на різних мовах

vBET
09-10-09, 18:50
Доброго дня. Це повідомлення записується на декількох мовах. Наприклад, це тест англійською мовою.

І це по-польськи:) Але бути просто шматок японської мови.

Дід жив у селі. Був бідний старий.

І знову по-англійськи:)

Ви можете бути цікаво, як це виглядає, коли ви бачите його в польський чи японська. Просто клацніть відповідний прапор і ви побачите різницю:) Також зверніть увагу, що трапиться з різьбленням URL після перекладу: D

Polprav
21-10-09, 23:08
Привіт з Росії!
Можу процитувати повідомлення в свій блог з посиланням на вас?

vBET
22-10-09, 23:46
Привіт з Росії!
Можу процитувати повідомлення в свій блог з посиланням на вас?

Так, можна:)

selsarac
27-10-09, 13:08
Merhaba, тест МІС yazıyorum. Tebrikler.

База kelimeler
Книга Кітап
Двері Капі
teşekkür завдяки
yüzmek плавання

Neden Kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım квантової dillerde Айни görünüyor.

Що я не бачу, моє послання не переводилося.

Санки tercüme edilemeyen kelimeler Айни şekilde kalıyor Degil миль?

Бу sistemin Google ранг йада індекс sayısına etkisi УАГ миль Акаба?

vBET
29-10-09, 00:55
Ви не використали BBCodes для перекладу. Такими можуть бути додані автоматично або вручну - будь ласка, дивіться тут для ручної:)

cosy
12-01-10, 18:48
Хай са vedem dacă detectarea Automatica funcţionează кон Mas De ООН idioma

не працюють, якщо текст на одному рядку піднімати тільки перша мова

cosy
12-01-10, 18:52
давайте подивимося, якщо автоматичне визначення робіт кон idioma Різдво

vBET
13-01-10, 22:57
Хай са vedem dacă detectarea Automatica funcţionează кон Mas De ООН idioma

не працюють, якщо текст на одному рядку піднімати тільки перша мова

Виявлення не перевірятиме кожне слово - це не можливо виявити таким чином, або до дорогих (для виконання), щоб перевірити, на якій мові є частиною повідомлення. vBET приймає максимально можливу участь від початку повідомлення (Google обмежує великий тис текст може бути) і попросити Google для виявлення. Так виявлення так добре, як Google надає її. Це не буде добре працювати для повідомлення на декількох мовах. Якщо хтось пише в різних частинах різних мовах, то він повинен встановити його вручну додавати BBCode мова у відповідних місцях.

cosy
20-01-10, 20:13
Якщо хтось пише в різних частинах різних мовах, то він повинен встановити його вручну додавати BBCode мова у відповідних місцях.
Ви можете додати поруч з шрифтів / розмірів випадаючого меню виберіть нітрохи BBCodes мову?

vBET
21-01-10, 16:10
Ви можете додати поруч з шрифтів / розмірів випадаючого меню виберіть нітрохи BBCodes мову?

Будь ласка, відкрийте нову тему для цього у функції просить:)

tisiman
23-03-10, 06:28
Привіт Ну спробуйте, потім я здатний працювати по-німецьки раз, давайте подивимося, як Google це. :) Tisiman

Kolbi
19-04-10, 15:06
Google поставляється з безлічі не зовсім зрозуміло:) Ви пишете гарні німецькі повинні були досконалі, на жаль. Edit: переклад не має ніякого сенсу повний: D

mikael
09-05-10, 15:57
де я можу мати спробувати написати лист або документ? щоб перевірити, як вона працює. підходить для цього додатка себе і я напишу друзів, що живуть у Румунії та Угорщині.

vBET
09-05-10, 19:31
де я можу мати спробувати написати лист або документ? щоб перевірити, як вона працює. підходить для цього додатка себе і я напишу друзів, що живуть у Румунії та Угорщині.

У приклад тут;) Не соромтеся створювати нові теми тест у цьому розділі.

mario06
08-06-10, 21:42
Доброго дня, спробуйте: D

botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Hello! Зв'язки перевірити!

bedoo54
21-05-11, 10:41
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1