КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Карта проблем і зменшити кількість результатів на адресу сайту Google

haiduongbk
01-06-10, 08:54
Раніше я використовував безкоштовна версія 2.3.10. Для не ретельно читання інструкції, я не робив операцію, щоб додати переклад до файлу sitemap для vBSEO Sitemap Generator як і інструкції тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vi/vbet-integration-other-plugins/98-sitemap-generator-integration.htmlTuy, і я побачив номер на sitemap в google він збільшився дуже швидко. поряд з адресного простору оновленому результатів на google помітно виріс. Нещодавно я купив ліцензію VBET і встановити його. Я додати напрямну vBSEO Sitemap Generator, відповідно до інструкцій вище. І я бачу індексний сторінку (індекс URL) на sitemap і ніяких результатів на Google мають на пом'якшення наслідків. Так що вона не перестає?-ще одна проблема полягає в тому, що у службі інструменти Google для веб-майстрів я також знайшов діаграму швидкість завантаження сайту було відкладено. на діаграмі. торгівлі, щоб очистити кімнату швидше, ніж вони є насправді. але доступним його зважених більше сайтів?

kamilkurczak
02-06-10, 16:40
Про друге питання:

vbet не має нічого спільного з часом завантаження карти сайту.
можливо, якщо ви не інтегрувати карту сайту, перш ніж - це може бути причина.
Якщо ви інтегрувати карту сайту тільки зараз - карта сайту набагато більше, і завантаження відбувається повільніше.

на перше питання, я не розумію, що саме цьому питанню. Чи можете ви пояснити?

kamilkurczak
11-06-10, 08:59
Немає відповіді. Змінити нитку статус вирішена.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1