КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Vbseo

CherelleWarren37
04-08-18, 12:21
Привіт, я встановив ваш останній реліз в моєму VB4 (з останніми vbseo) і після заміни коду у файли vbseo:

- Functions_vbseo_createurl.php
- Functions_vbseo_url.php

Не відображається сторінка в моєму весь сайт (навіть не AdminCP, vbcms, forum.php) Будь сторінка.

Я вирішив це питання завантаження вихідних файлів vbseo знову, але я все ще хочу vbet на моєму сайті.

Будь-яка допомога?

спасибі заздалегідь,

vBET
13-08-18, 04:15
Здравствуйте і вибачте за час відгуку, я пропустив ваш пост раніше.

Будь ласка, мені в лічку URL вашого форуму НОП версію Vbet ви намагаєтеся використовувати, тому ми будемо перевіряти, що відбувається.

vBET
25-11-18, 10:36
У нас немає відповіді, так що будемо вважати, що тепер все ОК. Якщо вам потрібна додаткова допомога, будь ласка, напишіть.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1