Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 16

Konu: Sorun olmadan BB etkinleştirin / devre dışı bırakmak

Kıdemli Üye

Default Sorun olmadan BB etkinleştirin / devre dışı bırakmak

Merhaba, bir sonraki sürümde bunu en azından test amaçlı BB için devre dışı olabilir, ben şu anda devre dışı bırakırsanız, ben de sitemde almak ve. Htaccess ile karmaşa var olamaz ... vs yapabilirsiniz Forum kullanışlı hale getirmek için.

Tıpkı diğer birçok mods gibi kolayca BB etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması için bir yol olmalı, bu tür entegrasyon kullanıcıları ve sorun gidericileri için çok değerli olacaktır.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

- Her şeyden önce BB devre dışı bırakırsanız htaccess olarak bizim kuralları çalışmıyor neden? url bayrak kodu yok çünkü.

ikincisi, BB vBSEO ile entegre varsa biz herhangi bir seçenek yok - sadece (vBSEO sistemi kanca sistemi olmayan) tekrar eski vBSEO dosyaları değiştirebilirsiniz.

sonunda BB, devre dışı bıraktıktan sonra forum (herhangi bir boş ekranlar, vb.) normal çalışıyor olmalıdır
    BB, devre dışı bıraktıktan sonra boş bir ekran varsa bazı hatalar için sunucu log dosyalarını kontrol - Biz onu kontrol eder.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Kamil yazdı Tıpkı BB htaccess kuralları devre dışı bırakıldığında hiçbir şey zarar veremez.

VBSEO entegrasyonu için de geçerlidir dosya değişikliklerini ihtiyaç vardır böylece herhangi bir kanca sistemi vardır.

Ben hata bölümünde bu konu hareket ediyorum. Daha fazla bilgi (beyaz ekran görürseniz, günlüklerinde hata olması gerekir) veriniz bu nedenle üzerinde çalışmak mümkün olacak.

Kıdemli Üye

Bu bir hata değil Michal, bu benim açımdan sadece BB, diğer mods olacaktır devre dışı bırakmak için hiçbir yolu yoktur:
    Ürün etkinleşsin mi?
    Evet Hayır

admincp-> eklentiler-> yönetmek ürünleri de BB etkinleştirmek veya devre dışı bırakabilirsiniz - aynı sonuçları var

Kıdemli Üye

Eğer bu seçenek gerekli olduğunu ne düşünüyorsunuz?

Kıdemli Üye

Diğerleri Kamil ne düşündüğünü bilmiyorum, ama benim için ben özellikle Plugin & Ürünler> Yönet Ürünler> ürününüzü devre dışı bırakmak, çoğu sadece "çevirmek için görünecektir gitmek için bilemeyiz yeni forum sahipleri için olduğuna inanıyorum AdminCP> vBulletin Seçenekler açık / kapalı "seçeneği.

BB, devre dışı bıraktıktan sonra ne sorun? bu sorun hala var olduğunu teyit edebilir?

Kıdemli Üye

BB yeniden etkinleştirmek devre dışı bırakma zaman var olan tek sorun, lang kod etiketleri artık böyle ayrıştırıldı. http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 ben sadece engelliler için deneyin ve sonra yeniden etkinleştirmek ve daha önce ayrıştırılmış [lang] etiketleri artık ayrıştırılmış ya da çevrilen BB

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •