Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: Sunucu yükünü azaltmak için yardıma mı ihtiyacınız var

Kıdemli Üye

Default Sunucu yükünü azaltmak için yardıma mı ihtiyacınız var

Merhaba, benim sunucu yükü ile ilgili sorun yaşıyorum, ben sunucu yük damla BB devre dışı bırakırsanız, ben zaten bunu tedavi etmek için denemek için adanmış için taşındı ama hala yüksek sunucu yükleri almak.

Birisi yardımcı olabilir?

@ Kamil, kontrol etmek istiyorsanız, zaten PM size gönderilen tam erişim bilgileri var.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,
    burada ipuçları BB listesi var: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

unutmayın - Tüm dillerde etkin varsa forum 53 daha fazla içerik (konuları, mesaj vb.) var ve tabii ki yüksek trafik forumu.

Bundan sonra, bazı dillerde devre dışı bırakmak ve etkin bir dil için önbellek dolu olacak bekleyin - çevirilerin sonraki bölüm aktif hale getirebilirsiniz.

İkincisi, bu Relase (çok büyük) artırmak büyük bir - Bu hafıza önbellek sistemi (4 farklı seçenek). Admincp-> BB Önbellek kontrol edebilirsiniz. (Unutmayın - bu tür önbelleği kullanmak için sunucu entegre olmalı)

Kıdemli Üye

I performans öneriler, ben de yaklaşık 6 ay önce BB satın beri etkin tüm dillerde, çoğu vardı ki hayata geçirdik, yük her zaman sürekli yüksek. Önbellek (beta) i benim sunucu üzerinde herhangi bir önbellek hızlandırıcı var ama başka evrything talimatlara göre ayarlanır sanmıyorum.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

En son Relase biz bu hafıza önbellek sistemi üzerinde çalıştı - Bu büyük bir performans olmalıdır. (- Sunucu desteği sormak belki zaten) sunucusu bu önbellek sistemi ile yapılandırılmış olması gerekir
    Last edited by kamilkurczak; 26-05-11 at 22:25.

Kıdemli Üye

Merhaba Kamil, sadece php bilgileri kontrol ve i zorunda değilsiniz, ama XCache ya da böyle bir şey yüklemek için bunları alacak

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Neden sunucu yükü ile sorun var mı? Ben forumu sorun olduğu, bu yüzden gerçekten hızlı tercüme görüyor musunuz?

Google çeviriler dış servisler tarafından yapılmış olduğunu lütfen unutmayınız. Bu çeviri konuları olur Google yanıtı için bekliyor anlamına gelir. Server Load büyük neden olduğunu, ancak bekleyen konuları CPU ne de ek bellek (sadece zaten kullanılır) alır çünkü, sistem etkilemez. Yani, BB etkin ile yüksek Server Load (hiçbir konu Google sonuçlarını bekliyor devre dışı) her zaman olacaktır ve aynı zamanda bekleyen konuları CPU almak için forum hala, hızlı çalışma olacak bu yüzden.

Yani gerçekten Server Load sevgilisi almak için gereken konuları Google sonuçlarını beklemek olmaz sağlamak için, ama ne yazık ki sadece 15 gün için Google sonuçlarını önbelleğe sağlar. Bunu kendiniz deneyebilirsiniz önbellek, ya da sadece zaman küçük yaşamak devre dışı bırakırsanız o size se Server Load büyüyen - az sonuçlar Google yanıtları için bekleyen istekleri önbelleğe ve daha fazla olacak çünkü. Sihirli vardır çeviriler bir yerden gelir ve Google bunu elde etmek için zaman alır.

Hafıza önbellek kullanımı bir şekilde yardımcı olabilir. Google sonuçları için bekleyen iş parçacığı (tüm çeviriler önbelleğe kadar onu geçemez, ve Google TOS göre temizlenmeli çünkü değil) hala bekliyor olacak. Hala önbelleğe alınan sonuçlar daha hızlı üretilir olacak, böylece çeviriler için bekleyen istekler istekleri sıraya hızlı gidecek.

Burada sunucu yükünü tam olarak ne olduğunu bulabilirsiniz: Sunucu yük ve sürece ücretsiz kaynaklar Server Load gibi bir sorun olmadığını öğrenmek.
    Sunucu yük değeri olsa da çok önemli değil ne olduğunu bilmek. Değerini nasıl yorumlanacağını bilmek, ne paradır.
    tanımı hatırlayın: sunucu yükünü CPU erişmek için bekleyen süreçlerin sayısını temsil eder. Ama tüm süreçleri aynı! Işlemleri düşük öncelikli iseniz, yeni bir sunucu isteği (sayfa istek) göründüğünde, yine de neredeyse anında ele olabilir.
    Sunucu yükünü diğerleri sadece tek bir faktör (bellek kullanımı, CPU kullanımı, takas dosya boyutu) söz değil
    Her zamanki gibi, doğrudan hosting iş karıştığı birçok kişi söylüyor, tüm gerçek yaşam davranışlarını aşağı gelir. Hızlı yükleme sayfaları musunuz? Makul bir zaman alabilir bir veritabanı üzerinden arama gibi bir süreç mi? Sonra gerçekten sunucu yükü ne olursa olsun, bir sorun yok
    Yani, nihai test sunucu davranır yoludur. Sunucu hızlı ise, bir sayı, gerçekten "sunucu yük" olarak adlandırılan bile çok anlamına gelmez
    Sunucu hızlı ve görebilirsiniz, çünkü forum yanıtları hızlıEğer sorun yalnızca sanal - gerçek bir sorun var. Server Load (sunucu, sunucu yük X ile iyi çalışıyorsa 2X hızla büyürse, yani, daha sonra, ne olup bittiğini kontrol başlayabilirsiniz nasıl yorumlanacağı biliyorsanız sadece ipuçları, gerçek performansı hakkında bilgi verir değerdir ya da buna benzer bir şey). Sadece statik numarası şey verir, bu değer, sunucu için OK ve ardından OK olursa olsun, ne Server Load değeri emin olmak için daha iyi işlemci ve bellek kontrol edin.

Hala bazı ek ipuçları istiyorsanız:
    - Büyük önbellek TTL (varsayılan Google TOS tarafından izin verilen maksimum) düşürmek için değişti.
    - Hiç temizlenmiş olması gerekmez, ihtiyaç olarak yeniler sonuçları, hala eski dosyaları kaldırarak çok php için gerçekten uzun zaman alabilir, çünkü hiçbir HDD alanı sorunları konuk önbelleği temizlemek için cron işi kapatmak varsa.
    - Hafıza önbellek kullanımı
    - Sonunda (performans sorunu yok çünkü ama gerçekten, bunun hiçbir anlamı bakın) daha az trafik verir dillerde devre dışı bırakma başlar

Bu arada ne Server Load, ortalama CPU ve bellek kullanımı ve (kaç CPU, bellek) hangi donanım var mı? Takas dosyası kullanılır mı?

Kıdemli Üye

Sorularınızı başına ayrıntıları aşağıdadır:
    1) Server Load
    08:22:53 44 gün kadar, 13:31, 1 kullanıcı, yük ortalama: 4.07, 5.09, 5.26
    FROM LOGIN @ IDLE JCPU PCPU KULLANICI TTY NE
    root pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU ve bellek kullanımı
    önbelleğe alınan toplam kullanılan ücretsiz paylaşılan tamponlar
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffers / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) kaç CPU'lar
    3

EDIT: Sadece burada bir anlık aldı http://www.thecodecage.com/forumz/server.png benim sunucu bu her zaman gibi, bu anlık memcahce sağlayan SONRA.
    Last edited by Simon Lloyd; 27-05-11 at 08:47.

Kıdemli Üye

Olduğu gibi burada da eklenen bilgi Top Süreçlerinin günlüğü:
    xxxx 93,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / RenkliAdult / vbenterprisetranslator_seo.php
    MySQL 6.8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-dış- kilitleme
    mysql% 6.7 / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-dış- kilitleme
    MySQL 6.6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-dış- kilitleme
    kök% 6.0 / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjobı
    Last edited by Simon Lloyd; 27-05-11 at 17:21.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Sorularınızı başına ayrıntıları aşağıdadır:
    1) Server Load
    08:22:53 44 gün kadar, 13:31, 1 kullanıcı, yük ortalama: 4.07, 5.09, 5.26
    FROM LOGIN @ IDLE JCPU PCPU KULLANICI TTY NE
    root pts / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU ve bellek kullanımı
    önbelleğe alınan toplam kullanılan ücretsiz paylaşılan tamponlar
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffers / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) kaç CPU'lar
    3

EDIT: Sadece burada bir anlık aldı http://www.thecodecage.com/forumz/server.png benim sunucu bu her zaman gibi, bu anlık memcahce sağlayan SONRA.
    Ölçümlerin nasıl yorumlanacağını emin değilim. CPU yaklaşık% 185 kullanılır Gördüğünüz gibi ... Peki ya da bir ölçüm sağ sıcak ya da 1 CPU için de geçerlidir - 3 varsa, o zaman% 300 kullanabilirsiniz. Bu doğru yolu ise, o zaman serbest CPU kaynaklarını hala çok şey var demektir. Değilse lütfen beni düzeltin ve sonuçların nasıl yorumlanacağı söylemek.

Ben de sunucu yük verilerini yorumlamak nasıl emin değilim:
    4.07, 5.09, 5.26 ortalama yük:
    Ölçümlerinin farklı 3, ya da her biri ayrı bir CPU musunuz? CPU gücü nedir?

PS. Önbellek doldurmak için zaman ihtiyacı var

Kıdemli Üye

Michal sybmolic numarası, yük ortalamalarının yaklaşık 6 veya 7 noktası olarak, yine gördüğünüz yük ortalama (anlık) yenileme her zaman değişir cevap için teşekkürler, daha sonra site yavaş. ama bir hata verir zaman tepkisiz.

İşte size sorulan cpu veri
    İşlemci # 1
    Satıcı

GenuineIntel
    Isim
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Hız
    2394.030 MHz
    Önbellek
    8192 KB

3 cpu var mı? Sunucu insanlar bana oysa ben WHM check-in i, 1 adet dört çekirdekli işlemci var mı??

Biliyorum ya da sunucu yükü ortalama etrafında son 2 gün içinde, son zamanlarda (çalışmış nasıl bilmek gibi davranmak istemiyorum:
    Yük Ortalama: 4.49 4.04 3.95

Forum ortalama hız ve trafik civarında olmasına rağmen, şu anda bir soruna neden olması gibi görünmüyor:
    271 (3 üye ve 120 misafir ve 148 Örümcekler)
    Üst rakam normalde yaklaşık 500 - 600, ancak daha sonra bu hafta sonu trafiği düşük.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •