Orijinalini görmek için tıklayınız: BB 3.3.4 ve vBSEO 3.3.2 sorun
Merhaba.
Yeniden yönlendirme döngüsü var - bu, çok yüksek bir sunucu yük ve bazı tercüme sayfaları çöktü olacak neden olacak vBSEO 3.3.2 sürüm 3.3.4 BB sorun olduğunu unutmayın.
VBSEO 3.5.1 için yükseltme eğer tamamen çözüldü
Ayrıca - Herkes BB 3.3.4 yükseltmek istiyor ve hala vBSEO 3.5.1 kullanıyorsanız, şiddetle, bazı test forumu örneği ilk yapmak ve orada bize izin öneririz. Biz BB son sürümleri test ve bu desteklenen hala vBSEO 3.3.2 sürümü için bu sorunu çözmek için izniyle. Kimse ile ilgilenen varsa lütfen bize böyle bir yapılandırma ile forumlara ulaşma detayları bilmek ve PM. Ben resmen yazdığı gibi son sürümleri destekler ve tüm deneme forumları zaten yükseltilir.
Bu konuda herhangi bir güncelleme? bazı nedenlerden dolayı benim vbulletin 3.8 yüklemek doğru çalışması için vbseo 3.5 alamıyorum.
Hayır - biz bile onların yeni sürümü giderilmiştir bu bariz vbseo sorunu araştırmak vermedi. Sadece zaten çözüldü - İşte bu yüzden biz çözüm bulmak için vermedi.
Biz resmen son sürümü destekler, ancak biz böyle bir yapılandırma ile bazı test örneğine erişim olsun eğer bu eski vBSEO sürümü ile neden olur biz bir göz atabilirsiniz. Yani eğer bize orada erişim bu sürümü ve PM ile test örneğini biz ne olup bittiğini kontrol edebilirsiniz.
Neyse yapılan güncelleme tavsiye edilir. Yardım için kendi çalışanlarına gitmeli Yeni vBSEO sürümü güncelleme ile ilgili sorunlar varsa.
Merhaba;
Sonsuz bir döngü içine monte ettik, ama herhangi bir şekilde yardımcı olur çünkü kullanamazsınız?
kamilkurczak
11-08-10, 12:17
vBSEO, hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
VBSEO sürümüne güncellemeyi deneyin.
Bu başka bir konu ise, buraya lütfen açıklayınız
Benim lisans süresi doldu çünkü yeni sürümleri Sürüm vBSEO 3.3.3 yükseltme yapamazsınız.
Başka ne yapabilirim?
Downgrade senin BB sürümü, önceki BB versiyonu ile bu sorun yoktu. Yine de biz her BB sürümü daha optimize edilmiş ve daha fazla özelliklere sahip, çünkü bu bir çözüm yoktur.
Ayrıca PM bize Admin CP, FTP ve vBSEO CP detayları erişebilirsiniz, bunu kontrol edecektir. Lütfen dikkat bu hata düzeltilebilir, çünkü genellikle, sadece son sürümleri destekleyen. Bu yüzden (vBSEO güncelleme sorunu çözer çünkü) vBSEO tarafında sorunu çözmek için garanti etmez. Hızlı bulursanız, bunu çözmek. Değilse, o zaman siz kabul ederseniz 30 $ maliyeti ödenen entegrasyon hizmeti olarak bu konu ile daha fazla zaman geçirebilirsiniz.
30 $ demek istediğimi verin?
Ben senin hataları nedeniyle kuramazsınız.
Ve istediğiniz para için beni kaldırdı.
Ekinizin verin bana paramı iade bulunmadı ...
kamilkurczak
13-08-10, 10:34
Kasili, Michał yazdığı gibi admincp ve FTP detayları ile bize PM göndermek ve bu sorunu gidermek için çalışacağız, ama biz vBSEO tarafında sorunu çözmek için (çünkü vBSEO güncelleme sorunu çözer) garanti etmez.
vBSEO tarafında bu konuda.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):