PDA

Zobrazit plnou verzi: vBET 3.3.4 a 3.3.2 vBSEO vydání

vBET
24-06-10, 12:33
Dobrý den.

Vezměte prosím na vědomí, že vBET ve verzi 3.3.4 má problém s vBSEO 3.3.2 - tam je přesměrování smyčka - to způsobí velmi vysoké zatížení serveru a někteří si stránky budou havaroval.

Je zcela vyřešit, pokud upgradu na 3.5.1 vBSEO

Také - pokud někdo chce přejít na vBET 3.3.4 a 3.5.1 stále používat vBSEO Důrazně doporučujeme, aby si to nejprve na nějakém stupni Testovací fórum a nechte nás zde. Testovali jsme vBET na poslední možnou verzi - a ty jsou podporovány, ještě jsme ochotný vyřešit tento problém pro vBSEO 3.3.2 verzi. Takže pokud někdo má zájem - dejte nám prosím vědět a PM přístupové údaje na fórum s takovou konfiguraci. Jak jsem psal oficiálně podporujeme poslední zprávy a všechny naše testovací fóra jsou již aktualizovány.

tavenger5
26-07-10, 18:29
veškeré aktuální informace o tomto? z nějakého důvodu nemůžu dostat vbseo 3,5 správně fungovat na mém vBulletin 3,8 nainstalovat.

vBET
26-07-10, 20:10
Ne - jsme neměli ani zkoumat, jak to zřejmé vbseo otázka, která se opravuje v jejich nejnovější verze. To je důvod, proč jsme se hledat řešení - je to jen již vyřešen.

Jsme oficiálně podporuje nejnovější verzi, ale můžeme se podívat, proč se to stane s touto starou verzi vBSEO Pokud bychom získali přístup k testovací instanci s takovou konfiguraci. Takže pokud máte zkoušku například s těmito verzí a PM se nám přístup, můžeme zjistit, co se děje.

Mimochodem - je doporučeno, aby se aktualizace. Máte-li problémy s aktualizaci na nejnovější verzi vBSEO byste měli jít svým zaměstnancům o pomoc.

kasili
10-08-10, 21:20
Dobrý den,

Nainstaloval jsem do nekonečné smyčky, ale nelze použít, protože to pomáhá být v žádném případě?

kamilkurczak
11-08-10, 12:17
, kterou verzi vBSEO používáte?
Pokuste se aktualizovat vBSEO na novější verzi.

Pokud je to jiný problém, popište jej zde

kasili
11-08-10, 19:45
Nemohu upgradovat na nové verze Verze 3.3.3 vBSEO, protože můj licence vypršela.

Co jiného můžu dělat?

vBET
12-08-10, 09:28
Můžete si downgrade vBET verze - s dřívějšími vBET verzí tento problém neexistoval. Stále nedoporučujeme toto řešení, protože každá verze vBET je optimalizován a má více funkcí.

Můžete také pm nás přístupové údaje ke svému správce CP, FTP a vBSEO CP, bude prověřen. Vezměte prosím na vědomí, že většinou jsme podporují pouze poslední verze, protože ty jsou opraveny chyby. Takže nemáme záruku k řešení problému, který je na straně vBSEO (protože vBSEO aktualizace řeší problém). Pokud zjistíme, že rychle - vyřešíme to. Pokud ne, pak můžeme trávit více času s tímto problémem jako placenou službu, která integraci stojí 30 dolarů, pokud budete souhlasit.

kasili
12-08-10, 12:10
Dejte to, co máte na mysli 30 dolarů?

Nemohu nainstalovat kvůli vám ze svých chyb.

A vy jste mě zvedl pro nedostatek peněz.

Dejte svůj Příloha nebyla nalezena vrátit mi peníze ...

kamilkurczak
13-08-10, 10:34
Kasili, as Michał psal - můžete poslat k nám hod. s admincp a FTP údaje a my se pokusíme tento problém vyřešit, ale nezaručují vyřešit problém, který je na straně vBSEO (protože vBSEO aktualizace řeší problém).
Tento problém je na straně vBSEO.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations