Zobrazit plnou verzi: vBET 3.3.4 a 3.3.2 vBSEO vydání
Dobrý den.
Vezměte prosím na vědomí, že vBET ve verzi 3.3.4 má problém s vBSEO 3.3.2 - tam je přesměrování smyčka - to způsobí velmi vysoké zatížení serveru a někteří si stránky budou havaroval.
Je zcela vyřešit, pokud upgradu na 3.5.1 vBSEO
Také - pokud někdo chce přejít na vBET 3.3.4 a 3.5.1 stále používat vBSEO Důrazně doporučujeme, aby si to nejprve na nějakém stupni Testovací fórum a nechte nás zde. Testovali jsme vBET na poslední možnou verzi - a ty jsou podporovány, ještě jsme ochotný vyřešit tento problém pro vBSEO 3.3.2 verzi. Takže pokud někdo má zájem - dejte nám prosím vědět a PM přístupové údaje na fórum s takovou konfiguraci. Jak jsem psal oficiálně podporujeme poslední zprávy a všechny naše testovací fóra jsou již aktualizovány.
veškeré aktuální informace o tomto? z nějakého důvodu nemůžu dostat vbseo 3,5 správně fungovat na mém vBulletin 3,8 nainstalovat.
Ne - jsme neměli ani zkoumat, jak to zřejmé vbseo otázka, která se opravuje v jejich nejnovější verze. To je důvod, proč jsme se hledat řešení - je to jen již vyřešen.
Jsme oficiálně podporuje nejnovější verzi, ale můžeme se podívat, proč se to stane s touto starou verzi vBSEO Pokud bychom získali přístup k testovací instanci s takovou konfiguraci. Takže pokud máte zkoušku například s těmito verzí a PM se nám přístup, můžeme zjistit, co se děje.
Mimochodem - je doporučeno, aby se aktualizace. Máte-li problémy s aktualizaci na nejnovější verzi vBSEO byste měli jít svým zaměstnancům o pomoc.
Dobrý den,
Nainstaloval jsem do nekonečné smyčky, ale nelze použít, protože to pomáhá být v žádném případě?
kamilkurczak
11-08-10, 12:17
, kterou verzi vBSEO používáte?
Pokuste se aktualizovat vBSEO na novější verzi.
Pokud je to jiný problém, popište jej zde
Nemohu upgradovat na nové verze Verze 3.3.3 vBSEO, protože můj licence vypršela.
Co jiného můžu dělat?
Můžete si downgrade vBET verze - s dřívějšími vBET verzí tento problém neexistoval. Stále nedoporučujeme toto řešení, protože každá verze vBET je optimalizován a má více funkcí.
Můžete také pm nás přístupové údaje ke svému správce CP, FTP a vBSEO CP, bude prověřen. Vezměte prosím na vědomí, že většinou jsme podporují pouze poslední verze, protože ty jsou opraveny chyby. Takže nemáme záruku k řešení problému, který je na straně vBSEO (protože vBSEO aktualizace řeší problém). Pokud zjistíme, že rychle - vyřešíme to. Pokud ne, pak můžeme trávit více času s tímto problémem jako placenou službu, která integraci stojí 30 dolarů, pokud budete souhlasit.
Dejte to, co máte na mysli 30 dolarů?
Nemohu nainstalovat kvůli vám ze svých chyb.
A vy jste mě zvedl pro nedostatek peněz.
Dejte svůj Příloha nebyla nalezena vrátit mi peníze ...
kamilkurczak
13-08-10, 10:34
Kasili, as Michał psal - můžete poslat k nám hod. s admincp a FTP údaje a my se pokusíme tento problém vyřešit, ale nezaručují vyřešit problém, který je na straně vBSEO (protože vBSEO aktualizace řeší problém).
Tento problém je na straně vBSEO.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):