PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Farklı dillerde reklam

hotslot
29-04-10, 03:12
Merhaba, Dil iniş nokta başına farklı afiş veya bağlantılar için herhangi bir muhtemelen yolu var mı?

Ben yabancı bir ülkede dil ve orada bir sürü yeni hit alıyorum ama onlar cant benim reklam anlamak. Web sitemdeki dil iniş spot başına afiş değiştirmek için herhangi bir yolu var mı?

vBET
29-04-10, 22:05
Öncelikle sadece Google AdSense kullanabilirsiniz - Geçerli sayfayı dil appropriatelly reklamlar gösterecektir.

Bu şekilde farklı çeviriler için farklı banner ayarlayabilirsiniz. Bunu el ile yapmak istiyorsanız tou şablonları düzenlemek ve değeri $ _REQUEST ['dil'] ne olduğunu kontrol banner eklemek koşullara sahip yerlerde var

hotslot
29-04-10, 23:45
BB sayesinde şimdiye kadar yardım ..

Google reklam anlamda biz reklam için iyi bir seçenek değildir.

Biri bu şablonları düzenleme hakkında nasıl gidiyor?

Ben kodu veya başka bir şey bir örnek alabilir miyim?

hotslot
30-04-10, 17:19
Ben kodu veya başka bir şey bir örnek alabilir miyim lütfen deneyin ve bunu anlamaya.

vBET
01-05-10, 12:16
Ben kodu veya başka bir şey bir örnek alabilir miyim lütfen deneyin ve bunu anlamaya.

Bu sadece çevrilen sayfalarda gösterilir:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS ONLY ON TRANSLATED SITE
</vb:if>

Ve burada örnek 1 dil ayırmak istiyorsanız:

<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'">
THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION
<vb:else />
THIS IS EVERYWHERE ELSE

Ve burada örnek birçok dilde ayırmak istiyorsanız:

<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'">
THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION
<vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'ar'" />
THIS IS ONLY ON ARABIC TRANSLATION
<vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'de'" />
THIS IS ONLY ON GERMAN TRANSLATION
<vb:else />
THIS IS EVERYWHERE ELSE

StarBuG
15-05-10, 22:26
Teşekkür adam.

Ben tam olarak ne arıyordu:)

Kolbi
16-05-10, 19:09
Teşekkür ederim:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1