Orijinalini görmek için tıklayınız: Tweet Poster çalışan saptamak için
BB 3.3.2 tweet et yükselttikten sonra güncellenmesi otomatik olarak durdurulur. Tweet posteri görev elle çalıştırırken functions_vbseo_createurl.php eklenir satırda bir hata alıyorum.
Burada şeyleri tekrar çalışma düzenlemek gerekenler ... (Ya da vbseo url kullanan herhangi bir mod)
SONRA functions_twitterposter.php
require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
eklemek
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
dosya yeniden upload
Daha iyi:) Biz bunu düşünmek vermedi.
Koyarsanız daha iyi olacak:
require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
vbseo dosya functions_vbseo_createurl.php içinde yere başında VBSEO URL'ler kullanarak tüm eklentileri (Site Haritası Oluşturucu entegrasyonu daha kolay olacaktır) çalışacağını teşekkür ederiz. Kontrol edin - yuva serbest bırakılması için entegrasyon talimatlarında yer alacak.
Herhangi bir ek dosyaları sürümünü gerektirir çünkü biri daha iyi bir çözüm olduğu görülmektedir. Biz bu require_once init_startup kanca içine katacak. Tüm eklentileri için çalışacaktır:) Bu, bir sonraki sürümünde dahil olacak.
Simon Lloyd
07-10-10, 16:33
Tweet posteri posterleri orijinal dili tweeted olan tweets durdurmak için bir yol var mı?
Gerçekten ben, birisi bir fikir var, ingilizce yayınlanan tweets gerekir?
Saygılarımızla,
Simon
Bu mod nasıl çalıştığını bilmiyorum. Genellikle BB tercüme edilmeyecektir metinleri tanımlamanızı sağlar. Şablon dahil ise, o zaman sadece arasında tercüme değil alanının içine koyabilirsiniz and . Mesajları (mesaj, PM vb) notranslate bbcode içinde metin kullanabilirsiniz.
Lütfen yardımcı olur söylemek.
Simon Lloyd
11-10-10, 02:38
Teşekkür Michal, ancak posterin dil tercüme dili otomatik olarak tweet posteri tweets (twitter mesajları) yardım ancak tweets değildir.
Burada bir tweet cila ama Englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 olması gerekirdi ama englsh http://bit.ly/cNJukU olarak sitemde görünür
Nasıl çalıştığını anlamıyorum. Lütfen açıklayınız. Dış uygulama forumun içeriği görüntülemek? Ya da tam tersi? Nasıl içerik ithal / ihraç edilmektedir? ...
Ben Lehçe yazılmış olarak da (muhtemelen en çok izlenenler mesajların sayısı aşıldı, çünkü, diğer çevirileri kontrol edemez). Lütfen orada gerçek bir dilin ne olduğunu göreceksiniz sadece oraya gitmek ve yazılan Düzenle'yi tıklatın.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:56
Nasıl çalıştığını anlamıyorum. Lütfen açıklayınız. Dış uygulama forumun içeriği görüntülemek? Ya da tam tersi? Içeriği nasıl ithal / ihraç edilmektedir ... tweet gönderen bir mesajı daha sonra yazılan tweeted. Forumu ON yapılır vbulletin.org bir mod (i dilerseniz mod sağlayabilirsiniz), (gönderdi mod tarafından twitter) otomatik olarak, başka bir yazı daha sonra ise tekrar tweeted alacak.
Içeriği ithal veya gerçekten ihraç Kısacası, aslında Twitter bir mesajı olarak gönderilir.
Simon Lloyd
11-10-10, 18:57
Ben Lehçe yazılmış olarak da (muhtemelen en çok izlenenler mesajların sayısı aşıldı, çünkü, diğer çevirileri kontrol edemez). Lütfen orada gerçek bir dilin ne olduğunu göreceksiniz sadece oraya gitmek ve yazılan Düzenle'yi tıklatın.
Sonrası ilk Lehçe WS, gerçek dili Lehçe IS ve twitter çevrilmemiş metin gönderildi.
PM Check i maxed dışarı konuları fark görmüyorum böylece Kamil kullanarak edildiğini aynı erişim bilgileri gönderdiğiniz adres:)
Lütfen basit bir test yapın. Lehçe tercüme sayfası (Polonya) aynı mesajı yazın. Sonra yeniden, ama bu sefer tercüme DEĞİL sayfasında yazmak. Içeriği bu 2 mesaj için heyecan göndermek herhangi bir fark var bir söyle.
Simon Lloyd
12-10-10, 08:14
Üzgünüz Michal anlıyorum yoktur ve i Lehçe yazamıyor böylece im lehçe değil:)
- Sadece kopyalamak zaten böyle bir mesaj var:)
Simon Lloyd
13-10-10, 12:03
Sağ Michal, her iki lehçe, lehçe bayrak (test yazılan 1) ve bir ingilizce bayrağı (test yazılan 2) kullanarak 2 mesaj attılar Polonya gibi (thecodecagecom Kodu Kafes tweets görebilirsiniz tweeted var ) Twitter (http://twitter.com/thecodecagecom) ve burada orijinal mesaj:
Translation1 Test Mesaj gösterimi - Kod Cage Forum (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208041-test-post-for-translation1.html)
Test sonrası çeviri 2 - Kod Cage Forumlar (http://www.thecodecage.com/forumz/general-news-updates/208042-test-post-for-translation-2-a.html)
Onlara İngilizce yayınlanacaktır gerekir mümkündür?
Tweeter scrubs mesajları gönderir mod mesaj BBCode'lar görünüyor. Kalın, KOD, QUOTE bbcdes ile mesaj eklemek için bazı standart BBCode'lar kontrol ediniz. Sahibi ve bu twitter nasıl göründüğünü kontrol edin.
Bbcode yerine değerlendirilir fırçalayın. Eğer, o zaman biz bir şey yapmak değildir. BBCode'lar onlar varsa değerlendirme tetiklenir ve yalnızca çalışır ... Böyle bir durumda twitter ihracat için mod sahibi irtibata geçebilirsiniz ve değişiklikler için onu sormak veya izin veriliyorsa twitter mod kodu kendiniz değişiklikler yapabilir.
Simon Lloyd
16-10-10, 12:28
Sadece benim VBA etiketleri kontrol edilmeli ve Tweet kaldırılır. Bu konuda endişe etmeyin, bu çok önemli değil, ben yaşamak:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):