PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş vbenterprisetranslatorflagsdropdown

akafi
03-03-10, 10:56
merhaba
değiştirmek için - i eklentisi (Flags vB Kurumsal Tercüman) düzenlemek istediğiniz
Vbenterprisetranslatorflagsdropdown içerik $.

orijinal olgu: <td class=\\"vbmenu_option\\"> ... </ Td>

Ben geçmek istiyorum: </ font>

kaydetmek tıklayın: yönlendirme sayfası:
net / Security.php securityart (.)
Bu mesajı apper:

Bulunamadı
İstenen URL / Security.php bu sunucuda bulunamadı.
Ayrıca, isteği işlemek için bir ErrorDocument kullanmaya çalışırken 404 Not Found hatası ile karşılaşıldı.
Www Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.12 Sunucu. securityart. net / Port 80 / Endeksi Endeksi

bana sorunu çözmek için yardım lütfen

vBET
03-03-10, 20:52
merhaba

BB devre dışı bırakmak ve şablonu düzenlemek için deneyin geçici olun. BB devre dışı bırakıldığında hata hala oluşuyorsa, o zaman, BB hata değildir. Böyle bir durumda vB takım için yardım isteyin. Sorun hala özürlü BB ile oluşursa, lütfen bize bildirin ve biz bunun üzerinde çalışacak:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1