Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş tüm sayfalarda php uyarı
Başlarken tüm bu sayfalarımın. Çalışan en son sürümü.
Uyarı: Geçersiz argüman foreach için verilen() içinde /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 734
Marcin Kalak
21-02-14, 13:57
Lütfen bana bir link verebilir sorun. Bana PM gönderin erişim bilgilerini ve FTP Admin CP. Orada neler olup bittiğini kontrol edeceğim :)
Marcin Kalak
24-02-14, 13:23
Ben FTP erişimi yoktur.
Marcin Kalak
25-02-14, 13:15
Bu sorun için hızlı bir düzeltme:
Dosya includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Bul:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
Bunu değiştirmek için:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Bu quick fix sonraki sürümde eklenecektir.
Ben en son sürüme güncelleme bb. Ben yeniden bu düzeltmeyi uygulamak, ancak şimdi gösteriliyor, tüm konuk sayfalarında ne olursa olsun.
Marcin Kalak
31-07-14, 11:37
Görmüyorum web sitenizde sorun.
En son sürüm bb 4.7.2. Sizin sürümünüz 4.7.1. Yaptın downgrade?
Evet, ben döndürüldüğünü sonra gördüm bu gibi görünüyor ama oluyor 4.7.1. Sadece hiçbir zaman oluyor çeviri sağlayıcıları mevcuttur (Google olarak işaretlendi benim durumumda, ben de bir API key girilen onlar için). Bu durumda konuları DEĞİL de tercüme ediliyor.
Marcin Kalak
04-08-14, 11:56
Yoksa bir anahtar o zaman olmalı Google otomatik olarak devre dışı bırakılır. Siz el ile kapatmak Google AdminCP->bb->Çeviri Sağlayıcıları Kullanılabilirlik. Varsa lütfen bana bildirin otomatik olarak Google-AdminCP>bb->Çeviri Sağlayıcıları Kullanılabilirlik.
Varsa bana bildirin lütfen bu sorunları giderir.
Yoksa bir anahtar o zaman olmalı Google otomatik olarak devre dışı bırakılır. Siz el ile kapatmak Google AdminCP->bb->Çeviri Sağlayıcıları Kullanılabilirlik. Varsa lütfen bana bildirin otomatik olarak Google-AdminCP>bb->Çeviri Sağlayıcıları Kullanılabilirlik.
Varsa bana bildirin lütfen bu sorunları giderir.
Aslında görünen o ki yanılmışım. Olsa bile Google şimdi kalıyorum kapalı ayarlandıktan sonra el ile, hata görünmeye devam eder. Ancak, her zaman görünen değildir. Bulamıyorum bir desen. Doğal olarak bayburtta ne zaman "Ekleyin alternatif tag" kapalıdır.
Marcin Kalak
05-08-14, 12:11
Ben sorun görmüyorum. Ben sorun üretmek değil, yoksa bilmem ne zaman ortaya çıkar.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):