PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: vaultwiki entegrasyonu

vBET
02-06-11, 21:37
Bu sadece vaultwiki için özel entegrasyon durumda. Vaultwiki BBCode'lar ve değişiklikler API ayrıştırıcı işlevler BBCode yeni parametre ekleyerek alanda vBulletin uyumlu değildir, çünkü bu sadece ihtiyaç vardır. VBulletin için ayrıştırıcıları normal entegrasyon ve uyarılar verir neden şudur:

Uyarı: / denir handle_bbcode_code (), Eksik: vB_WikiCodeParser için argüman 2: / line 25 vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php hattı 1488 / tonoz / sınıf / bbcode.php tanımlanan.

Uyarı:: vB_WikiCodeParser için argüman 2 Eksik: handle_bbcode_html () denir / / Satır 28 vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php doğrultusunda 1506 / tonoz / sınıf / bbcode.php tanımlanan.

Uyarı: Eksik: vB_WikiCodeParser için argüman 2: / denilen handle_bbcode_php (), / Satır 22 vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php ve hat 1470 / tonoz / sınıf / bbcode.php tanımlanan

Sorunu çözmek için birkaç basit adımda yapmak zorunda. Her BB güncellemeden sonra tekrarlamak zorunda.

Entegrasyon adımları:
1. Aç / / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Bul:

function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) {
3. SONRA ekle:

if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
return '' . $parser->handle_bbcode_php(0, $value) .'';
}
4. Bul:

function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) {
5. SONRA ekle:

return '' . $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'';
}
6. Bul:

function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) {
7. SONRA ekle:

return '' . $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'';
}

Sonraki adımlar OPSİYONEL - BB SEO bağlantıları kullanarak sadece showwiki_proxy.php dosya htaccess tarafından yönlendirilir ve sanal dizini kullanarak yalnızca kullanın.
1. Açık dosya showwiki_proxy.php
2. Bul:

define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY', 1);
3. SONRA ekle:

if ($_REQUEST['language']) {
$_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
}
4. Açın. Htaccess dosyası
5. Wiki kuralları bu kural eklemek ÖNCE:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]

6. Sanal wiki dizini (standında yerlerde) kural YOUR_WIKI_DIRECTORY Değişim

basketmen
09-01-12, 17:40
Ben sadece 3.5.3 için 3.3.6 çeviriler yükseltti

Bundan sonra aniden ben cant vaultwiki içinde yeni sayfa oluşturmak, 'Sonrası yeni makale' butonuna tıkladıktan sonra bu hata mesajı alıyorum:

Ölümcül hata: bellek büyüklük-in 33554432 bytes yorgun (131072 byte ayırmaya çalıştı) in /home/username/public_html/vault/class/revision.php on line 33 izin

Nb.
-Ben vaultwiki yeni sayfa oluşturmak ve hata mesajı alıyorum, ama ben hala can, hiç sorun vaultwiki ileti düzenleme
-Ben vbenterprisetranslator ürünü devre dışı bırakılırsa, yeni sayfa vaultwiki içinde yeniden oluşturabilirim
-Ben zaten güvenilir başından sonra vault/class/revision.php dosyasında, bu satırı ekleyin <? php, ama hala aynı:
ini_set('memory_limit','1024M');
-Ben vaultwiki 3.0.13 kullanıyorum
-Ben zaten bir iplik yaratmak eğer yardım veya yan, ipucu vermek vaultwiki forumda çok https://www.vaultwiki.org/threads/5265/, şimdi bu konuda ilk çeviriler taraftan bazı düzeltme olup olmadığını soruyorum. Bu diğer üye yardımcı olur, vbenterprisetranslator mod çok vaultwiki ile kullanma

regrads
richie

r.dziadusz
09-01-12, 23:27
Sen-si olmak güvenilir-e belleği artırmak sunucunuzu bütüne sınırı, sadece bu genel ayarı yapmak?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1