PDA

View Full Version: vaultwiki integrimit

vBET
02-06-11, 21:37
Ky është rast i veçantë vetëm për vaultwiki integrimi. Kjo është e nevojshme vetëm sepse vaultwiki nuk është kompatibil për të Vbulletin në fushën e BBCodes dhe ndryshimet API duke shtuar parametri të ri për BBCode funksionet parser. Kjo është arsyeja pse integrimi normale me parsers për vBulletin nuk është duke punuar dhe i jep paralajmërime:

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 25 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1488

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 28 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1506

Warning: Zhdukur Argumenti 2 për vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), i quajtur në / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 22 dhe të përcaktuara në / kërcim / klasa / bbcode.php on line 1470

Për të zgjidhur këtë çështje ju duhet të bëni disa hapa të thjeshtë. Ju do të duhet të përsëris atë pas çdo përditësimin vBET.

Hapa të integrimit:
1. Hapur / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
2. Gjej të:

function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) {
3. Add PAS:

if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
return '' . $parser->handle_bbcode_php(0, $value) .'';
}
4. Gjej të:

function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) {
5. Add PAS:

return '' . $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'';
}
6. Gjej të:

function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) {
7. Add PAS:

return '' . $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'';
}

Hapat e ardhshëm janë fakultative - përdorin atë vetëm nëse jeni duke përdorur directory virtuale e cila është ridrejtuar nga htaccess të paraqesë showwiki_proxy.php dhe vetëm kur jeni duke perdorur vBET links SEO:.
1. Showwiki_proxy.php të hapur dosjen
2. Gjej të:

define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY', 1);
3. Add PAS:

if ($_REQUEST['language']) {
$_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/', '/', $_SERVER['REQUEST_URI']);
}
4. Të hapur. Htaccess
5. PARA rregullat wiki shtoni këtë rregull:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]

6. Ndryshimi në YOUR_WIKI_DIRECTORY rregull për virtuale dosjen tuaj wiki (në vende të kabinë)

basketmen
09-01-12, 17:40
Unë vetëm modernizuan vbet nga 3.3.6, 3.5.3 në

pas kësaj, papritmas unë nuk mund të krijoni faqe të re në vaultwiki, të merrni këtë mesazh gabimi pasi klikuar butonin "Neni post të ri ':

Gabim Fatal: Madhësia lejuar kujtimin e 33554432 bytes rraskapitur (u përpoq të ndajë 131072 bytes) in / home / username / public_html kërcim / / klasit / revision.php on line 33

Nb.
- I cant krijuar faqe vaultwiki të re dhe të merrni më lart mesazh gabimi, por unë jam ende mund të redaktoni mesazhin vaultwiki me asnjë problem
- Nëse i aktivizuar produktin vbenterprisetranslator, unë mund të krijoni faqe të re në vaultwiki përsëri
- Unë tashmë e provuar shtoni këtë linjë në kërcim / Klasa / fotografia revision.php, pas fillimit <php, por ende njëjtë:?
ini_set ('memory_limit', '1024M ');
- Unë jam duke përdorur vaultwiki 3.0.13
- Unë tashmë të krijojë një fije në vaultwiki forum shumë https://www.vaultwiki.org/threads/5265/~~HEAD=pobj, në qoftë se ata mund të ndihmojnë ose t'i japë ide nga ata krah, kështu që tani unë jam duke kërkuar në qoftë se ka disa hotfix nga ana vbet parë në lidhje me këtë. Kjo mund të ndihmojë anëtar tjetër që duke përdorur mod vbenterprisetranslator me vaultwiki shumë

Regrads
Richie

r.dziadusz
09-01-12, 23:27
A keni provuar për të rritur ju kufizojnë kujtesës për të gjithë serverin tuaj, vetëm të bëjë këtë vendosjen globale?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations