PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Yeni Konu Açarken Hata

atakansonmez
21-11-09, 20:06
Yeni Konu Açarken Bu Hatayı Alıyorum

Uyarı: require () [function.include]: [yol] erişilemiyor / [yol] / / functions_newpost.php (400): eval () 'd code on line 4 giriş / vbenterprisetranslator_functions_detection.php içeren

Uyarı: require_once ([yol] / / vbenterprisetranslator_functions_detection.php içerir) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / / functions_newpost.php (400): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home/nokiafor2/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_detection.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız ') / home/nokiafor2/public_html/includes/functions_newpost.php (400): eval ()' d code on line 4

vBET
21-11-09, 21:00
Güncelleme sırasında sunucuya dosya yüklemek için VAR. Lütfen nadas güncelleme talimatları ve sunucu üzerinde gerekli dosyaları yükleyin.

Ayrıca - düşkün az hata teklif Google yanlış dil tanımasını yaptı. Ben bu hata düzeltme (tırnak dil tanıma sırasında göndermek olmayacaktır) ile hızlı tahliye yapacaktır.

vBET
21-11-09, 21:58
Ben bu hata QUOTE araştırıyoruz. Görüldüğü gibi, algılama için Google sormadan önce tırnak işaretlerini kaldırmayı. Bu durumda, çalışmıyor. Nedenle alıntı içine girer olabileceğini düşünüyorum. Biz en kısa zamanda çözecektir:)

vBET
21-11-09, 23:11
Tamam sorun quote yeni hatlar oldu. Zaten düzeltildi. Biz yeni sürümü ile diğer bazı yapılandırma sorunları veya hata olarak açıklığa kavuşturulacaktır kadar yapacak. Halen yeni sabitleme serbest hızlı görünecektir:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1