PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Bazı kaldırmak tek özel karakter url, gibi[, ], *, ve diğerleri

basketmen
03-11-10, 01:27
Merhaba çocuklar, burada biraz yardıma ihtiyacım var

in vbseocp.php --> Character Replacement --> i URL'lere İngilizce olmayan karakterleri değiştirme? BB kurulum talimatı gibi URLLERİ İngilizce olmayan karakterleri çalışması için ayarlamak

varsayılan dil (İngilizce) i gibi, URL'lere gerekli Yüklü bazı karakterleri kaldırmak için [], ve ben varsayılan dil bu tek bir karakter ile konfor değilim, çünkü tek bir karakter, (İngilizce)

lütfen varsayılan dil (İngilizce) url bu tek karakterleri kaldırmak için nasıl adamlar yardımcı olabilir, ancak hala seçenek "URLLERİ tutun İngilizce olmayan karakterleri" kullanılarak

i tried to add [ and ] and * character in vbseocp.php --> Define Stopwords but its not working, or can its removed from vbseocp.php --> Özel Karakter Değiştirmeler tanımlayın?

VEYA

koşullu kodu varsa "URL'ler İngilizce olmayan karakterleri değiştirme?" varsayılan dil sadece ve sadece, örneğin belki de, böyle vbseo / resources / xml / config.xml bir şey koşullu kod ayarlayabilirsiniz, diğer diller için "diğer diller için" URLLERİ İngilizce olmayan karakterleri tutun "
if ($ vbetlang == varsayılan)
{
URL'lere İngilizce olmayan karakterleri değiştirme?
}
if ($ vbetlang! = default)
{
Diğer diller için URLLERİ İngilizce olmayan karakterleri tutun
}

basketmen
03-11-10, 01:45
İlk yol için ben zaten bunu yapmak için nasıl, vbseo forum Andrés Durán Hewitt için teşekkürler:

Merhaba,

Siz hala ne olursa olsun karakter değişkenlerini tanımlamak seçeneği İngilizce olmayan karakterleri URL'lere tutun '. Lütfen aşağıdaki özel karakterler değiştirmeleri tanımlamak için deneyin:

'['=>''
']'=>''
'*'=>''
Ve nasıl gidiyor bana bildirin.

Saygılarımızla.

ama biz yukarıdaki ikinci yolu kullanarak eğer, herkes bu koşullu hakkında bilgi var, ve ben size yukarıdaki ilk yolu kullanarak öneririz lütfen bize bildirin daha iyi olur Eğer (neredeyse hepimizin olarak kullanabilirsiniz varsayılan dil olarak İngilizce / latin )

vBET
04-11-10, 19:58
Şimdi dikkatle okunması ve yakında cevap vermek yaşıyorum:)

basketmen
04-11-10, 20:17
Bu konuya kendini url gibi örnek

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html

ingilizce forum için daha iyi, kalın yukarıdaki [], * özel karakteri kaldırıldı, daha iyi bu gibi url

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

diğer url'ler Örneğin, başlık ve url bazı özel karakter olduğu
[Dil: $ dil dil BBCode'lar katmayın] Hızlı Cevap
Goto = newpost bağlantılar düzgün yönlendirme yok
langtitle = sk] F.. bug? (Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/755-langtitle% 3Dsk% 5Df-bug.html)
Showthread.php? P = yeniden yazılamaz x değil
"Vbet_ bayrak" sorunu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/265-vbet_-flag-issue.html)
2 lang = bbcode olması ... (Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/54-having-2-lang% 3D-bbcode.html)

vBET
04-11-10, 20:37
Tamam bu yüzden - BB dosyası tarafından da yapabilirsiniz:
1. Açık vbenterprisetranslator_seo.php
2. Bul:

$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);

3. VBSEO benzer çiftleri ekle

Yaptığınız değişiklikleri üzerine olacağından, her güncellemeden sonra tekrar eklemek olacaktır. Yani vBSEO özel değiştirmeleri tutarak daha iyi bir fikir gibi görünüyor.

2. önerme hakkında. Böyle bir durum bu gibi görünecektir:

if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}

Biz böyle bir çözümün gerçek forumda bazı test örneği bu değil yapmak için tavsiye ve nasıl davranacağını kontrol sınav vermedi. Ben işe inanmıyorum yapılandırma sadece değeri alınır ve değişkene bağlı olduğunu varsayalım, bu nedenle değişken sadece bir dize değeri olarak bu tedavi. Test değil sanırım. Yani böyle bir değişiklik değişken yapabileceğini değerini alır yerde başka bir yerde sesi olmalıdır:

$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English

Eğer değişkenin küresel (sürekli değişken değilse) o zaman bunu üzerine yaz / / vbenterprisetranslator_functions_seo.php dosyası içerir. Bu gibi bir kod 2 yer vardır:

if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}

Böylece metin değerlendirilmeden önce, başka bir açıklamada global değişken değeri değiştirebilirsiniz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1