PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Dilleri değiştirmek için açılamıyor

Simon Lloyd
05-10-10, 13:25
Alıntı:
Simon Lloyd tarafından gönderildi.
Şimdi hiç kimse hiç bir konuları erişebilirsiniz mektuba yüklemek yönergeleri takip!

Size yardımcı olabilir miyim?

Saygılarımızla,
Simon
Bu konuları şimdi görüntülenebilir. (Strange!) ama size, size yöneticinize başvurun geçersiz bir bağlantıyı takip söyleyerek standart bir vbulletin mesaj yönlendirilir yaparsanız, dil değiştiremezsiniz.

Forumları anadil geri almak için tek yol hangisi dil navbar yani / RenkliAdult / fr / / RenkliAdult / tr / değiştirmek için

Ben kontrol ettim ve sizin talimatları rechecked izlediyseniz,% 100 emin değilim, ben vbseo vbseo site haritası var ve gerekli değişiklikleri yaptı.

Saygılarımızla,
Simon

kamilkurczak
05-10-10, 13:53
. htaccess kuralları hakkında ne?
admincp-> BB-> ana yapılandırmaları yapmak mı?

Simon Lloyd
05-10-10, 13:54
Temel Yapılandırılan ve hem de benim. Htaccess (forum kök dışında bir birinin içinde) 2 rewrite hatları kurulu

Simon Lloyd
05-10-10, 14:42
1 saat için dışarı çıkmak zorunda GMT 16:00 etrafında herhangi bir soruya cevap için geri dönecek

kamilkurczak
05-10-10, 14:42
hatalıdır. htaccess kuralları yapıştırılır.

aşağıya doğru şekli:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations