PDA

View Full Version: Lahendatud Ei saa muuta keelt

Simon Lloyd
05-10-10, 13:25
Quote:
Algselt postitas Simon Lloyd
Ma järgisin teie paigaldamise juhis kirjale nüüd keegi ei saa pääseda mistahes niidid üldse!

Kas saaksite aidata?

Regards,
Simon
Niidid on nüüd vaadatav (strange!), kuid sa ei saa muuta keelt, kui sa oled suunatakse standard vBulletin sõnum olete järginud vigane link, võtke ühendust administraatoriga.

Ainus võimalus saada tagasi foorumeid emakeel on muuta kumb keel navriba st / forumz / fr / to / forumz / en /

Ma olen 100% kindel, et olen järgneb, kontrollida ja kontrollitakse uuesti teie juhistele olen vbseo ja vbseo sitemap ja teha vajalikke muudatusi.

Regards,
Simon

kamilkurczak
05-10-10, 13:53
Aga sinu. htaccess reeglid?
Kas sa tegid kõik koosseisude admincp-> vBET-> main?

Simon Lloyd
05-10-10, 13:54
Seadistada peamist ja paigaldatud oma 2 kirjutada read nii minu. Htaccess (üks väljaspool foorum root ja üks sees)

Simon Lloyd
05-10-10, 14:42
Pea minema 1 tund tuleb tagasi kõikidele küsimustele ümber 16:00 GMT

kamilkurczak
05-10-10, 14:42
kleepisite vale. htaccess reeglid.

õige allolevat vormi:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forumz/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1