PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Sadece yükseltme prosedürü teyit

Lee G
01-10-10, 15:30
Ben sadece BB yükseltme prosedürü açıklığa kavuşturmak gerekir

Im şu anda vbseo 3.5.2 ve 2.3.10 BB ile çalışan, VB3.8.1
BB 336 (burada ve orada bir nokta vermek veya almak) yükseltme olacak

Talimatlara göre

Htaccess yeniden yazma kuralları öldür
2.3.10 Kaldır

Düzenlenmiş olanlarla Update vbseo dosyalarını (Bu durumda, forumlarda çalışmaya devam eder)
Tüm BB dosya upload
İthalat ürün ve değiştirmek gerekli

Biz hala google api anahtarı ihtiyacım var mı?

Değişiklikler tamamlandığında veya yükseltme işlemi ile tüm yol çalışacak kadar yukarıda güncelleme herhangi bir aşamasında forumlarda çalışması sona erecek

Htacess yeniden yazma kuralları hangi sürümünü, biz vBSEO kullanıyor musunuz?

Bir diğer soru. İspanyol dilde varsayılan olarak bir kullanıcı kurarsanız
RSS beslemeleri, yerel gazeteler bu kullanıcı ile yazılan ve İngilizce olarak forumlarda mesaj benim varsayılan dil görünür.

Yukarıdaki bir ağrı olması için üzgünüm, ben sadece kafamda net olması gerekir, artı Im tamamen beynin işleyişini yardımcı Yüklü insan gribi, acı: D: D: D

vBET
02-10-10, 23:34
Öncelikle tamamen ücretsiz sürümü kaldırmak (kaldırma dahil olmak üzere. Htaccess kuralları). Sonra ödenen bir kurun. Ve sonra vBSEO ile entegre. Yani vBSEO entegrasyon sonunda belirlenir.

Google API anahtarı zorunlu yoktu, ama bunu kullanırken Google takdir ediyorum. Bu yüzden bunu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Ücretsiz sürümünü kaldırdığınızda tüm yapılandırma gitti olacağını lütfen unutmayınız. Yani bazı geçici dosya Google API anahtarı kopyalayıp pase yapabilirsiniz.

Forum her zaman çalışması gerekir. Tabii ki arada eski sürümü kaldırmadan arasında tercüme bağlantılar çalışmak ve yeni bir yüklemek ve entegre tamamlamak olmaz. Yine de normal sayfaları güzel olacak:)

Ücretli sürümü için kuralları BB paketi bulacaksınız. Ayrıca SEO'ya bağlantı geçiş parametre tanımı bu kurallara bağlantı bulacaksınız (forum alt dizin kullanıyorsa değiştirmek zorunda, bu nedenle lütfen talimatları orada dahil sadece nadas).

Şu anda BB yalnızca giden RSS kanalları çeviri destekler. Biz zaten gelen RSS kanalları çeviri desteklemek için özellik isteği var ve ben hatırlıyorum olarak (hala bu için planlanan çıkış tarihi yok) kabul edilir.

Umarım istediğiniz zaman sormak D: grip uzakta hızlı gidecek. Her şey iyi tanımlanmış ve bu geldiğinde sorularınıza cevap verecektir. Yani 30 $ için ücretsiz online destek, hatta sadece sipariş kurulum hizmeti (http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php) kullanmak ve işi bize bırakın:)

Lee G
03-10-10, 14:09
Bu Michael Şerefe.
Okumak yolu vBSEO kodu ilk değişiklik ya da hiçbir şey admincp de dahil olmak üzere, iş yapmak için
Daha sonra BB ile yükleme ve yükleme
Yani yüklemek BB olan bir durumda, daha sonra vbseo değişiklikleri herhangi bit açmadan önce yapmaya

Yardım için teşekkür ederiz ve bu düz bana koyarak

vBET
03-10-10, 17:19
Bu eski prosedür sonra ilk vBSEO BB kurulum değiştirir. Çok fazla müşteri yükleme talimatlarını okuyun çünkü Biz, bunu değiştirmek için bir yol buldu;): Gerçek bir güvenli)

Lee G
06-10-10, 16:53
Tüm dosyaları yüklendi vbseo değişiklikler vb Yaptı
Ürün sağlayan, tüm forumlarda hiçbir metin gösterisi
Admin cp, değişiklikleri kaydetmek için, ürün seri numarası vb girin ve hiçbir şey kazandırır.
Tasarruf ve boş bir ekran almak tıklatın

Ben şu anda ürün devre dışı bırakmak zorunda kaldım

Lee G
06-10-10, 18:09
Ürün devre dışı bırakmak zorunda kaldığını bulundu, değişiklikleri kaydedin. Set dilleri vb.
Sonra her şeyi elde etmek için ürünü etkinleştirmek yeniden
Hepsi şimdi olsa iyi çalışıyor gibi görünüyor

vBET
06-10-10, 23:08
BB Admin CP veya Moderatör CP çevirileri umurumda değil ki lütfen - büyük olasılıkla tercüme linkinin altında Admin CP kullanarak, çünkü hiçbir anlamı var, adminler bu yana, moderatörler zaten orijinal forum dili bilmeniz gerekir:) Yani eğer beklenmeyen bir davranış olabilir çevirmek için çalışacağız.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1