Zobrazit plnou verzi: Jen potvrzení postupu upgradu
Jen je třeba vyjasnit postupu upgradu na VBet
Im v současné době běží VB3.8.1 s vbseo 3.5.2 a 2.3.10 vbet
Budu upgradem na vbet 336 (plus mínus bod sem a tam)
Podle pokynů
Zabij přepsat pravidla v htaccess
Odinstalovat 2.3.10
Aktualizace vbseo soubory editovat ty (bude fórum fungovali tak stane)
Nahrát všechny soubory vbet
Dovoz výrobků a měnit podle potřeby
Ještě potřebujeme Google API klíč?
V jakékoliv fázi výše aktualizace fórum přestane pracovat, dokud jsou změny kompletní, nebo to bude fungovat po celou cestu do procesu upgradu
Jakou verzi htacess přepsat pravidla, užíváme s VBSEO?
Jedna druhou otázku. Když nastavím uživatele se jako výchozí jazyk španělský
Mohu si RSS kanály z místních novin, po nich prostřednictvím tohoto uživatele a mají příspěvky se zobrazí v výchozí jazyk na fóru jako angličtina
Omlouváme se za bolest s výše uvedeným, jen musí mít jasné, co v mé mysli, a Im trpí s člověkem chřipkou, která pomáhají dont fungování mozku úplně: D
Nejprve odinstalujte verzi zcela zdarma (včetně odstranění. Htaccess pravidla). Pak prosím nainstalujte platil jednoho. A pak integrovat s vBSEO. Takže vBSEO integrace stanoveno na konec.
Google API klíč nikdy nebylo povinné, ale Google ocení, když ji použijete. Tak Doporučujeme ji používat. Upozorňujeme, že při odinstalaci free verze všech vašich nastavení, budou pryč. Takže můžete kopírovat pase Google API klíč k nějaké dočasné soubory.
Fórum by mělo fungovat po celou dobu. Samozřejmě si Odkazy nebude fungovat do té doby mezi starou verzi odinstalovat a nainstalovat a integrovat kompletní novou. Stále normostran bude v pořádku:)
Pravidla pro placené verzi, kterou najdete v balení vBET. Také v popisu parametru přechodu na link SEO najdete odkaz na tato pravidla (pokud je chcete upravit, pokud fórum využívá sub-adresáře, tak prosím jen ladem včetně návodu tam).
V tuto chvíli vBET podporuje překlady pouze odchozích kanálů RSS. Máme již tento požadavek podpořit i Překlad příchozích kanálů RSS a jak si pamatuji, že je účelné (ještě žádné datum vydání naplánováno na tohle).
Doufám, že chřipka se rychle zmizí: D Stačí se jen zeptat, kdy chcete. Vše je dobře popsáno a budeme odpovídat na otázky, když ty přišly. Takže můžete využít naši bezplatnou online podporu, nebo dokonce jen aby instalace služby (http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php) za $ 30 a nechat práci na nás:)
Fandí, že Michael.
Způsob, jakým si měl dělat kód VBSEO změny nejprve nebo vůbec nic by se práce, včetně admincp
Pak nahrávání a instalace vbet
Takže jeho případě instalace vbet, pak vbseo změny před provedením jakékoli zapnutí bitů
Díky za pomoc, a že mě přímo na tomto
To byl starý postup - první vBSEO změny pak vBET instalaci. Našli jsme způsob, jak to změnit, protože příliš mnoho zákazníků ani číst návod k instalaci;) Aktuální jeden je bezpečnější:)
Nahrál všechny soubory, se vbseo změny atd.
Když jsem umožňují výrobek, mám žádný text Zobrazit na fóru vůbec
V admin cp, pokusu o uložení změn, zadat sériové číslo, atd. a nic se šetří.
Klepnutím na tlačítko Uložit a zobrazí pouze prázdná obrazovka
Měl jsem vypnout produkt v současné době
Zjistil, že jsem musel vypnout výrobek, změny uložte. Set jazyků atd.
Pak znovu povolit a získejte vše, co pracují
Vše se zdá být v pořádku i když se
Bylo to proto, že s největší pravděpodobností jste se pomocí správce CP na základě překládal link - Vezměte prosím na vědomí, že vBET nezajímá překlady správce CP nebo CP Moderátor - to nemá smysl, protože administrátoři, moderátoři musí znát původní jazyk fórum stejně:) Takže pokud se se pokusí převést ty, které mohou mít neočekávané chování.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):