Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Hayır Ohhh. VB 4.0.5 yüklemek kötü gitti
El Caballo
21-09-10, 07:54
Merhaba, iyi I could olarak BB ve takip yönde yüklü. Bazıları anlamak zor. Ben düzenlenmiş functions_vbseo_createurl.php ve functions_vbseo_url.php
Ben vBSEO BU sayfayı kullanarak benim. Htaccess dosyası düzenlenebilir en iyi yol tarifini. Ve şimdi sitemde boş bir beyaz sayfa. Gece 2 saat süreyle SSS alanı olarak görünüyordu. Sitemin ana site bir klasöre.
örnek: mainsite / forum
Yani benim forumu URL takılı ama sitemde boş bir beyaz sayfa. Herhangi bir yardım mutluluk. Benim tüm site aşağı ...:(
Teşekkür ederim
Ben tam sürümünü satın aldı
Boş bir sayfa varsa, kontrol etmelisiniz uygun libriaries yüklü. CURL ve iconv yüklü olması gerekir.
Ayrıntılı bilgi için buraya bakınız:
# post1536 http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html
Sadece vBulledin dissabled ve BB yorum. Htaccess kuralları maintime için lütfen, forum çalışacak. Ayrıca, bize htaccess dosyası gerçek tam içerik gönderin biz sizin kurallarınıza kontrol edecektir. Hala büyük ihtimalle sadece uygun libriaries sahip değilsiniz.
Bir daha doktorunun nedenle de sayfa yükleme ve yükleme ve yükleme ise - o zaman size Google ile bağlantısı var mı kontrol etmelisiniz. Bazen sunucuları giden istekleri engelleyen BB Google giden istekleri izin verilmesini gerektirir lütfen - Google çeviriler yapar. Bu ipuçlarını kullanarak kontrol edebilirsiniz: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
El Caballo
21-09-10, 13:29
Merhaba, ipuçları için teşekkür ederim!! :) Google kontrol yaptı ve sonuçlar>
Başlangıç çeviri testi
Test sonucu: {"responseData": {"translatedText powitanie": ""} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test hata:
Yani orada iyi. Ben yönetici cpanel sayfasına gidebilirsiniz:)
CURL ve iconv yüklü! Ben yine karıştı
El Caballo
21-09-10, 13:32
Ben functions_vbseo_url.php olarak kod yerini buldum ve daha önce eklenen kod olmalıdır. Bu yüzden sabit. Ama site hala çalışmıyor. Boştur. Ne örnek dosya klasörü karşıya? Ben bir örnek görmüyorum. Htaccess dosyası.
El Caballo
21-09-10, 17:46
Şimdi benim oturup görebilir ve bunu devre dışı bıraktınız. Ben 24 / 7 destek olduğunu biliyorum. Ama bu adamlar sadece bir gün, bir saat boyunca cevap yok? Eklenti 90 $ 'a, talimatlar ok. Ancak, anlaşılması zor zor zor: confused:
Merhaba. Ben önceki mesajları gördüm ve size pay sonraki adımlar açıklanan açıklama hala devam etmekte olduğunu söyledi. Üzgünüz - Sana daha fazla yardım için talep olduğunu öğrenmek vermedi.
Her şeyden önce artık BB devre dışı bırakmış, BB yorumladı vBSEO htaccess dosyaları ve BB entegrasyon kodu kaldırıldı.
Evet ve forum hala düştü ise, o zaman BB hatası değildir. BB çalışma değilse BB hata olamaz.
Böyle bir durumda (yani kopyasını bu 2 vBSEO paketi tekrar değişti) tekrar orijinal vBSEO dosyalar üzerinde çalışmakta olduğunu emin olun.
Yani bu ilk adımdır forumu tekrar kullanılabilir hale getirmek.
Sonraki biridir - BB çalışmasını sağlamak. İlk - etkinleştirmek ve testler için dil bağlantılar kurup? türü - bu herhangi bir htaccess değişiklik gerekmez. Çeviriler çalışma, sadece bir sonraki adıma geçin.
Sonraki - SEO bağlantılar ve düzenlemek değiştirmek htaccess dosyası. Kurallar Örnek BB paketi dahil, ancak BB seçenekleri bağlantısını altında açıklamasını dikkatle okuyun lütfen - Forum URL dizini kullanır eğer kuralları değiştirmeniz gerekir. Çeviriler çalışma, sadece bir sonraki adıma geçin.
VBSEO ile entegrasyon ReadMe.html dosya verilen talimatlara göre BB entegre.
Lütfen adım adım. BB tamamen devre dışı bırakılması ile başlayın. Sorunu ve bu sorun hakkında kılan adım söyle.
El Caballo
21-09-10, 23:48
Merhaba, ben her şeyi kaldırdım ve vBSEO BB entegrasyon kodu kaldırıldı. Yüklemeden, ben sadece bu farklı ayarları test etmek için zaman yok PM'ed. Bir çalışma BB Sadece gerekir. Birisi bana veya PM böylece yükleyebilirsiniz siz vermek gerekir bana gönderebilir mi?
Teşekkürler
Üzgünüz zaman farkı hakkında.
Zaten PM gönderebilirsiniz. Bu konuya kurulum hizmeti satın aldı ve biz yükleme hakkında ilgilenir Çünkü ben sonlandırıyorum.
El Caballo
22-09-10, 14:38
Teşekkür ederim: D: D: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):