Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Ohhh nie. VB 4.0.5 inštalovať gone bad
El Caballo
21-09-10, 07:54
Ahoj, Nainstaloval som vBET a nasledoval pokyny, ako najlepšie som vedel. Niektoré z nich sú ťažko pochopiteľné. Aj upravil functions_vbseo_createurl.php a functions_vbseo_url.php
Používam vBSEO a som upravil môj. Htaccess pomocou tejto stránky čo som mohol s pokynmi. A teraz moje miesto je prázdna biela stránka. Díval som sa vo vašom okolí FAQ po dobu 2 hodín večer. Moje miesto je v zložke hlavnej stránke.
Príklad: mainsite / forum
A tak som vložil moje forum URL, ale môj web je prázdna biela stránka. Ocenil akúkoľvek pomoc. Celá moja stránky sa ...:(
Ďakujem
Kúpil som si plnú verziu
Ak máte prázdnu stránku, mali by ste skontrolovať máte nainštalovaný príslušný libriaries. Musíte mať nainštalovaný CURL a iconv.
Pozri tu pre detaily:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1536
Prosím o maintime stačí nastaviť vBulledin dissabled a komentovať vBET. Htaccess pravidlá, takže fórum bude fungovať. Tiež nám prosím zašlite svoj aktuálny celý obsah súboru htaccess -. Preveríme vaše pravidlá. Stále najväčšou pravdepodobnosťou - jednoducho nemáte zodpovedajúce libriaries.
Tam je tiež jeden posible dôvod - ak má vaša stránka zaťaženie a zaťaženie a zaťaženie - potom by ste mali skontrolovať, máte spojenie s Google. Niekedy sa servery blokovať odchádzajúce požiadavky - Uvedomte si, že vBET vyžaduje, musí byť odchádzajúcich žiadostí o Google - Google robí preklady. Môžete si to overiť pomocou tohto Tipy: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
El Caballo
21-09-10, 13:29
Dobrý deň, ďakujem za tipy! :) Ja som Google kontrolu a výsledky boli>
Spustenie prekladateľské skúšky
Výsledok testu: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Testovacia chyba:
Takže všetko je dobré tam. Môžem ísť do admin stránky cPanel:)
CURL, a iconv je nainštalovaný! Som stále zmätený
El Caballo
21-09-10, 13:32
Zistil som, že som nahradil kód functions_vbseo_url.php a mám pridanej kódu pred tým. Tak som to opravili. Ale miesto stále nefunguje. Je to prázdne. Čo napríklad súbor je v nevkladajte zložky? Nevidím príklad. Htaccess súborov.
El Caballo
21-09-10, 17:46
Teraz môžem vidieť môj sedieť a mať ho zablokoval. Viem, že nie je 24 / 7 podporu. Ale títo chlapci jednoducho Odpoveď na hodinu denne? Za 90 dolárov pridať na, pokyny sú v poriadku. Ale ťažko ťažko ťažké pochopiť: Zmätený:
Dobrý deň. Videl som svoje predchádzajúce správy a si opísal ďalšie kroky, ktoré fallowed - váš popis mi povedal, že ste stále vo vývoji. Je nám ľúto - som nenašiel, že žiadate o pomoc.
V prvom rade - máte teraz zakázané vBET, komentoval vBET htaccess, a odstrániť vBET integrácii kódu vBSEO.?
Ak áno a fórum je stále havaroval potom to nie je chyba vBET. Nemôže byť chyba, ak vBET vBET nefunguje.
V takom prípade sa uistite, že pracujete na originálne súbory vBSEO znovu (tj kópie týchto 2 sa opäť zmenil z obalu vBSEO).
Takže to je prvý krok - aby vaše fórum opäť k dispozícii.
Ďalšou je - aby vBET spustiť. Po prvé - umožní, a na skúšky stanovené odkazy na jazyk? Typ - to nevyžaduje žiadne zmeny htaccess .. Prechod na ďalší krok iba v prípade, preklady pracujú.
Ďalšie -. Zmení na SEO odkazy a upraviť htaccess súborov. Príklad pravidlá sú súčasťou balíčka vBET, ale prečítajte si pozorne popis pod odkazom v možnosti vBET - Je potrebné upraviť pravidlá, ak si fórum využíva adresár URL. Prechod na ďalší krok iba v prípade, preklady pracujú.
Integrácia s vBET vBSEO podľa pokynov uvedených v integrácii readme.html súboru.
Prosím, krok za krokom. Začnite s vypnutím vBET úplne. Povedz, ktorý krok robí problém a čo tento problém je.
El Caballo
21-09-10, 23:48
Dobrý deň, som odinštalovať celú vec a odstránené vBET integrácie kód vBSEO. Aj PM'ed o vás inštaláciou, ja jednoducho nemajú čas vyskúšať rôzne nastavenia na túto tému. Stačí pracovať vBET. Môže niekto mi poslať alebo PM mi, čo mám dať na vás, takže môžete inštalovať?
Vďaka
Ospravedlňujem sa za časový rozdiel.
Už poslať PM. Preto, že ste si kúpili inštaláciu služby a my sa postaráme o inštalácii som uzatvorenie tohto vlákna.
El Caballo
22-09-10, 14:38
Ďakujeme: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):