Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 24 од 24

Тема: белу страницу кад превођења РСС Феедс

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би Snake View Post
    Ок, али ипак 500 грешака, Гоогле Бот неће попут 500 заглавља грешке!

Такође, линкови су у овом формату.

***. Цомпутер-јуице.цом/форумс/бг/сховтхреад.пхп т = 28848 &? Гото = невпост

Не треба да буду сео'д УРЛ-ова?
    Око 500 заглавље - у овом тренутку немам појма зашто Валидатор тврдње о 500 Грешка - исти УРЛ адресе у претраживач даје одговарајућег садржаја. Такође се појављује само на неким преводима на друге не. Можда је нешто са кеш - ми ћемо поново да га после кеш истиче и проверите да ли је неки постојећи проблем или само Цацхед историје.

О везама - да они треба да буду сео'д УРЛ адреса. Молим вас реците шта је ваша вредност за "Директоријум форума" подешавања.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Мора бити кеш питању, сви нови преведене РСС феедова су сада 100% у реду, хвала.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ок тако да проблем је храни преведен пре овог поправити још увек имају грешке и погрешно не СЕО УРЛ-ове.

Како да избришем стари кеш храни тако нови извод са исправкама грешака може да функционише.

Хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Треба врши аутоматски - РСС кеш време се мери у минутима, а не у данима ... Не знам да ли / где СМФ омогућава да ручно јасно РСС кеш. Иооу може покушати да га подесите тако да ниске вредности (као што је 1 минут) када праве тестове, а након тога се вратите на претходну.

Као што сам написао се не треба кеширати толико дуго. Молим вас проверите да ли сте у потрази на стварном канални излаз не кеширају на вашој страни (као у кеа меморију претраливача). Молим вас дајте ми УРЛ адресу за РСС који се још увек није тачно - ја ћу то проверити на мојој страни. Ако ће бити потребно ми ћемо тражити грешку, али прво да провери да ли то заиста постоји.

I molimo vas da nam pošaljete vaš 2 prva pravila za vBET i osigurati da vaš forum imenik da / Форум U vBET konfiguracije.

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •