СДА

Виев Фулл Версион: Решити вБЕТ 3.3.4 Перформансе проблем

rootksk
23-06-10, 10:24
вБЕТ 3.3.4 надоградити, али перформансе проблема. оптерећења сервера до 50 & 60

Мој форуму дневно уникие погодио: 100.000
Моја база података 6 МБ

Истовар додатак оптерећења сервера нормалан
Оптерећење додатак оптерећења сервера веома висок

3.3.3 верзија није имала таквих проблема, али унутра прешли на 3.3.4 Проблем почне

Напомена: сори мој енглески

Вбуллетин 3.8.5
ВБуллетин 3.3.2

vBET
23-06-10, 18:17
Ово је чудно. Да ли сте укључили Пуна датотека кеш за госте? Ако јесте - могу вам потврдити да су створени кеш датотеке? Ако не - молимо додајте одговарајућу привилегије за кеш директоријум.

Такође, молимо Вас реците коју верзију вБуллетин користите (ако их има) и проверите у вашој Алатки за вебмастере да ли имате петље преусмеравање. То је једина ствар која долази ми се да може бити узрок таквог понашања неких преусмеравање петљу. Такође се провери ручно неке преведене странице, архиве, итд - и јавите нам ако откријете неке страницу која не ради.

vBET
23-06-10, 19:53
Извини - Управо сам приметио да сте написали вБуллетин верзија и то ме је ударио. Један од наших корисника је већ речено овати редирекција на овом вБуллетин верзију. Упдате за вБуллетин 3.5.1 решава проблем. Дакле, молимо Вас да ажурирате свој вБуллетин и највероватније ће решити проблем. Такође - можете да ме АМ приступ детаље администратора ЦП и ФТП-а и могу да нађу решење за овај вБуллетин верзију.

rootksk
24-06-10, 12:20
Проблем решен. вБуллетин надоградњу на 3.5.1:)

хвала

vBET
24-06-10, 12:26
У реду, тако:) Ипак ми немамо појма зашто ти Редирекција петље се јавља у претходним верзијама вБуллетин, али претпостављам да најбоље наговештај је да се унапреди. Драго ми је у реду је сад:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1