مشاهده نسخه کامل : حل مشکل عملکرد فعال تصدی 3.3.4
فعال تصدی 3.3.4 ارتقا اما مشکل اجرایی و عملکردی. بار سرور به 50 و 60
تالار گفتمان آمار uniqie 100.000 :
من پایگاه داده 6 GB
خالی کردن پلاگین بار سرور نرمال
بار پلاگین بار سرور بسیار بالا
3.3.3 نسخه این گونه مسائل نداشت. اما ارتقا به 3.3.4 مشکل شروع
توجه داشته باشید : sory انگلیسی من
تالار گفتگو vBulletin 3.8.5
بایگانی 3.3.2
این عجیب است. آیا شما ذخیره سازی فایل کامل را برای مهمان روشن؟ اگر بله -- می تواند شما را تایید می کنند که فایل های ذخیره سازی را ایجاد می کند؟ اگر نه -- لطفا اضافه کردن امتیازات مناسب برای دایرکتوری کش.
همچنین بگویید که نسخه ای از بایگانی شما با استفاده از (در صورت وجود) و در ابزار وب مستر خود را بررسی کنید و لطفا هر گونه حلقه ها تغییر مسیر دارید. این تنها چیزی که به من می آید که می تواند علت چنین رفتاری برخی از حلقه تغییر مسیر است. همچنین خود را بررسی دستی برخی از صفحات ترجمه شده ، بایگانی و غیره -- و به ما اطلاع دهید اگر شما پیدا کردن بعضی از صفحه است که کار نمی کند.
با عرض پوزش -- من فقط اشاره کرد که شما نسخه بایگانی را نوشت و آن را به من برخورد. یکی از کاربران ما در حال حاضر تاییدیه لوپ در این نسخه می باشد اشاره کرد. به روز رسانی به بایگانی 3.5.1 مشکل حل. پس به روز رسانی می باشد و به احتمال قوی این مسئله را حل کند. همچنین -- شما PM می توانید اطلاعات مربوط به من دسترسی به مدیریت CP شما و FTP و من می توانم راه حل برای این نسخه باشد.
مشکل حل است. ارتقاء بایگانی 3.5.1 :)
با تشکر از شما
OK ، من) در حالی که ما هیچ نظری ندارم که چرا کسانی که حلقه تاییدیه رخ می دهد در نسخه های قبلی باشد ، اما گمان می کنم که به بهترین وجه اشاره به ارتقاء ساخته شده است. خوشحالم آن را OK حال حاضر : :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):