Виев Фулл Версион: Решити Снага сервера
Покушали смо да тестирамо све параметре које сте нам дали у последњих неколико недеља, али сервер не може да уради. Дакле, мој хостинг ме је замолио да вас питам шта карактерише то мој сервер за будући рад са казном иоур плугин обзиром ове месечне посете: статистика Саобраћајне Сви статистички подаци о саобраћају представљају процене Ворлдвиде Јединствене посете (цоокиес) 65К Јединствених посетилаца (корисници) 33К страна погледа посети 120к 71к https://www.google.com/adplanner/site_profile#siteDetails?identifier=scuo.la&geo=001&trait_type=1&lp=false Које су карактеристике врхова сервера? Ваши остали клијенти са сличним посета мом серверу који користи? Хвала
Молим вас прати ваш сервер у ЦПУ и меморије области и одредити који ресурса је потребно.
Имајте у виду о онемогућавање неким језицима ако ваш сервер не може да га направи са свим (почињу са неколико, и додајте још с времена на време ако сервер има).
Такође - видим у нашој бази података да никада преузели све вБЕТ под лиценцом. Како знате да ваш сервер није довољно за вБЕТ? ...
жао ми је не разумем: да изгледа као да сам урадио инсталацију вбет да вас .... можете да објасните боље?
И "Међутим, мој хостинг провајдер ми је рекао да се ово питање: на серверу ја сам сада користи, да платим око 600 € годишње, не може да га да подржи форуму. Његове карактеристике су: КСЕН Виртуал Сервер КСВПС 10000 10ГБ ХД 768 МБ РАМ-а посвећен 1Мбпс стан оперативног система ЦентОС 5.к изгледа нормално да не можете да урадите или да ли постоји софтвер проблем? Покушали смо све, а не песак како би се избегло стално опада везе. хвала
жао ми је не разумем: да изгледа као да сам урадио инсталацију вбет да вас .... можете да објасните боље?
Жао ми је - то је моја грешка. Проверио сам нашој бази података где се види који фајлови су преузети од стране наших купаца. Управо сада сам проверио ваш налог и видим да сте купили инсталација сервис - зато нисам видео никакву преузету датотеку.
Још једном - веома ми је жао. Сам га провере да се види шта је ваш УРЛ адресу форума и коју верзију вБЕТ вас ради.
Можете ли молимо Вас да пошаљете своју УРЛ адресу форума и реци које вБЕТ верзију коју користите.
И "Међутим, мој хостинг провајдер ми је рекао да се ово питање: на серверу ја сам сада користи, да платим око 600 € годишње, не може да га да подржи форуму. Његове карактеристике су: КСЕН Виртуал Сервер КСВПС 10000 10ГБ ХД 768 МБ РАМ-а посвећен 1Мбпс стан оперативног система ЦентОС 5.к изгледа нормално да не можете да урадите или да ли постоји софтвер проблем? Покушали смо све, а не песак како би се избегло стално опада везе. хвала
Вези капи су дефинитивно није нешто нормално уопште.
На који ниво сте везе питања? Између вашег сервера претраживача? Између вашег сервера и Гоогле-у? Између ББ и МиСКЛ?
Шта је брзина превод? Молим Вас да нам пошаљете ваше УРЛ адресе форума?
Урл форума је школа - Форум општег образовања (хттп://сцуо.ла/) и када је доле. Постоји неколико недеља тестирања, али не решимо наше проблеме. Свака помоћ, као и неопходно, добро је цењен. Хвала
Ми ћемо вам помоћи са задовољством. Да бисте то урадили да нам је потребно више информација. Молим вас одговор на моје последње питања. Такође, коју верзију вБЕТ користите?
Видим да су преводи прилицно брзо. Још ...
Управо сада сам дефинитивно могу да вам кажем да сте губе много перформансе, јер сте двоструко преусмерења, који су већ елиминисани у најновијој верзији вБЕТ. Молимо Вас да ажурирате са најновијим вБЕТ верзију и да поново вБуллетин интеграције (овде имате детаље о новој интеграцији кораке:
Имајте у виду да најновија верзија је такође много других побољшања перформанси. Уколико већ раде на тим - и даље су нови вБуллетин интеграција - то ће сигурно вам МНОГО оптерећења сервера. Верујте ми - многи корисници писао великим речи о томе:)
Ако се не осећаш добро у исправкама и интеграцијама, ми то можемо урадити за вас - само је потребно јо купити нашег сервиса надоградњу (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/упграде-сервице.пхп).
Још једна ствар - видим да имате озбиљан проблем са преведеним УРЛ. На свом серверу не раде везе које имају посебне слова.
Односно: овај у пољском ради, јер нема посебних слова:
Нова дефиницја магнетизм (хттп://сцуо.ла/пл/фисица/1198-нова-дефиницја-магнетизм.хтмл)
А ово имају посебне слова (аз), а не ради:
Сзкоłи - Тагс: форум прзез Зоинтс (хттп://сцуо.ла/пл/филм-либри-мусица/4171-але-е-ксиазки.хтмл)
Ово је веома важно - у овом тренутку језицима као што су арапски или јапански (и неке друге) не раде на свим на свом серверу, јер постоје само специјалне знакове за те.
Ок, управо сам купио Упдате Сервице. само напред ако желите: приступ подацима требало би да их имају други пут откако сам инсталирао вбет, нису променили.
Ми не прикупљамо приступ подацима од наших корисника из безбедносних разлога. Такође, оне се могу мењати било које време. То је разлог зашто тражимо сваки пут за стварни приступ подацима.
Хитно: Погледајте наше маилове информације.
У реду - ажурирање заврши. Такође Вам послати у е-маил неки наговештаји о томе како да дијагнозу онога што се дешава ако проблем и даље постоји.
Још један савет: размислите о онемогућите неким језицима уколико је стварна форуму не могу да поднесу све од њих.
Такође веома важно! Молим вас угар савети под линк испод. Видим сада да нисте блок страницама које нису релевантне у роботс.ткт, тако да дефинитивно могу да побољшају своје перформансе. Детаље можете пронаћи овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмл
Здраво, ја нисам урадио ништа још, али већ позната два проблема: она је мене већ доноси стотине грешака овог типа мискл_цоннецт () [<a href="/forum/sr/function.mysql-connect">фунцтион.мискл-цоннецт</a>]: Превише везе / хоме / школа / домаинс / сцуо.ла / публиц_хтмл / инцлудес / цласс_цоре.пхп он лине 311 урл странице добро преведен рад са Фирефок, али не са екплорер. На пример, ова страница .. и пиво-Ксиазки? (Хттп :/ / сцуо.ла/пл/филм-либри-мусица/4171-але-е-кси% Ц4% 85% Ц5% БЦки.хтмл) у Фирефок чита тако добро, али без есплорер. Не могу вам поправити, а? Мој хостинг и мој вебмастер је много доказа, али они не успевају да реше ове проблеме. За помоћ те плаћају, не брини. хвала
Поздрав,
О Вашем питања:
1. Ово је МиСКЛ конфигурације питање. Дозволите за више Апаш теме од МиСКЛ везе, тако да када сервер има доста клијената и свих Апацхе теме су заузети нема довољно МиСКЛ везе. Молимо промените МиСКЛ фонгиуратион. Ево упутство: МиСКЛ:: МиСКЛ 5.1 Референце Мануал:: Б.5.2.7 Превише везе (хттп://дев.мискл.цом/доц/рефман/5.1/ен/тоо-мани-цоннецтионс.хтмл)
2. Проверио сам овај УРЛ у кабини ИЕ и Опери и у кабини ради добро. Имајте на уму да под ИЕ овај линк може да изгледа чудно, али је одговарајућу везу - ИЕ само само веб бровсер у ту реч која не подржава приказ слова у% нотацији. То је још увек истог линка - само види излаз ХТМЛ-у Опери и видећете исту нотацију%. Опера (и свих других претраживача изузев ИЕ) само га покаже лепо. Такође, имајте на уму да је ово светски стандард, тако да Гоогле (и други роботи) знају како да тумаче га и индекса је на одговарајући начин. Не постоји питање овде:) (или ја нисам разумео о чему се ради;))
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):