СДА

Виев Фулл Версион: Решити ВИСИВИГ и уређивање ..

dai-kun
25-10-09, 04:38
Имам ВИСИВИГ подразумевану опцију. Покушавате да измените поруку. Искључен ВСИВИГ опцију и текст постаје ово:

Ухгг .. Не могу ни да вам показати ЦУС проблема је рекавши ми: "Ви сте само дозвољено слање УРЛ ка другим сајтовима након што сте направили 15 порука или више." Па, можете пробати за себе, пребацивање назад ВИСИВИГ и пун уредника.

Ако имам пуно уредника (не ВИСИВИГ подразумевано), онда је правилно приказује:
Најбољи и најлепши ствари на свету не може да се види или чак додирнуо. Они морају бити осетити срцем. Љубав доноси забаву заједно. Туга на једној страни, надам се сутра, радост срца.

vBET
25-10-09, 16:45
Ок. Ја ће поставити спама блокаде на неке ниже вредности. Још увек можете да ми пошаљете УРЛ адресу премијер.

Као што сам схватио у ВИСВИНГ приказан је анализирати резултат уместо ББЦоде - да ли је исправан?

dai-kun
25-10-09, 18:39
Да то показује овако

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ви.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/р_арров.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/ форум / имагес / вбет / заставе / рс.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ен.гиф

Најбољи и најлепши ствари на свету не може да се види или чак додир. Они морају бити осетити срцем. Љубави забавно заједно. Узнемирени због странке, наду у сутра, радост срца.
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ви.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/буттонс/цоллапсе_тцат_цоллапсед.гиф (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом / форум / # врх)

Најбољи и најлепши ствари на свету не може да се види или чак додирнуо. Они морају бити осетити срцем. Љубав доноси забаву заједно. Туга на једној страни, надам се сутра, радост срца.

која је:

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ви.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/р_арров.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/ форум / имагес / вбет / заставе / рс.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ен.гиф

Најбољи и најлепши ствари на свету не може да се види или чак додир. Они морају бити осетити срцем. Љубави забавно заједно. Узнемирени због странке, наду у сутра, радост срца.
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/вбет/флагс/ви.гиф хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/буттонс/цоллапсе_тцат_цоллапсед.гиф (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом / форум / # врх)

vBET
26-10-09, 00:58
У реду. Буг приметили.

vBET
01-11-09, 16:10
Исправљају у 3.0.1

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1