СДА

Виев Фулл Версион: Dodavanje pitanja za hreflang Htmnlangtagove

ctrenks
02-07-19, 16:23
Počeo sam da dodam < Link Rel = "alternativni" hreflang = "lang_code" href = "url_of_page"/> oznake na moje stranice na VB 4,5, ali mi je potrebno da dobijem prevedenu URL adresu gde je ovaj podcrveno u bazi podataka?

Хвала
Крис

ctrenks
02-07-19, 21:11
U redu radite na uklanjanju DBSEO i koristite podrazumevane stavke, veliku glavobolju i probleme sada gde se menja Lang nakon što je/forum/imenik i tnhat nije kako sam ga imao u prošlosti.

Pretvara se u nered:(

ctrenks
02-07-19, 21:23
Pusti me da prikupim neke informacije za dan pre nego što se odazovete dok stalno pravim promjene na svom testu instalacija..

vBET
03-07-19, 19:16
Prevodi za URL adrese se skladište kao bilo koji drugi prevodi u tabelama keširanja za vBET. Biće vam lakše, jer oni koriste prefiks. Međutim, ne morate da idete tamo. Kada se vaše URL adrese promene, vBET će samo prevesti novi tekst i uskladištiti ga u kešu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1