СДА

Виев Фулл Версион: Решити 404 грешке

steve
23-02-10, 02:52
Ја сам налаз када УРЛ садржи "или% да генерише 404 грешке на преведена страна. Да ли постоји било који начин одвајања ових карактера напоље?

vBET
23-02-10, 12:28
Ја само проверити на нашем серверу и то је добро функционише

Молим вас да проверите да ли користите последње верзије вБЕТ. Проверите да ли ваша конфигурација вБуллетин одговара према интеграцији упутства у РЕАДМЕ.хтмл од вБЕТ пакета. Ако се после тога питање ће и даље постојати да нас обавестите и пошаљете додатни детаљи ПМ.

vBET
24-02-10, 22:07
Ок. Открио сам да на вашем серверу проблем је управо са% карактер. И чини се да када је укључен нешто срушио на Хтаццесс кориговање нивоу.. Чак и није да није на одговарајући начин преусмерени на вбентерприсетранслатор_сео.пхп тако вБЕТ је чак није учествовао још. Знам да ради без превода, али изгледа да, када преусмеравање параметри била укључена и% је било у УРЛ-то није више радити на вашем серверу.

Проблем решава смањењем од% лика из не преводе везу. Већ сам је поставио на свом серверу. Решење је да измените обичај замену карактер у / инцлуде / цонфиг_вбсео.пхп. Дакле, ако је била празна пре него што ће изгледати овако сада:

$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1