СДА

Виев Фулл Версион: Решити Ne mogu deinstalirajte Proizvod

minimotorman
16-05-14, 00:55
Kada sam pokuša deinstalirajte vb preduzeće prevodilac 3.3.6 Kontrola izvršavanja poslova to mi daje sledeće greške:

Parking: require_once() funkcija.potrebno]: Nije potrebno otvaranje ' /xxxx/xxxx/public_html/uključuje/vbenterprisetranslator_functions_lang.php' (include_path= ' . : /usr/lib/php: /usr/lokalni/lib/php') /xxxx/xxxx/public_html/admincp/plugin.php(1556) : uv- erenju( )'D u skladu 4

Izgleda kao da je nestala. To je slobodna verzija i nemam original instalira datoteke.

Bilo ko može da pomogne?

Хвала.

Marcin Kalak
16-05-14, 09:18
Ako ste slobodni verzija je verzija 2.3.6 .
Da li deinstalirajte proizvoda u AdminCP- >mnogobrojan plow Pokazati koji se ti & proizvode >upravlja proizvodi? Da li su uklonjeni vbet pravila u .htaccess? Da li su zadržavanje plugin? Ako je tako, jasno je cache memorije.
Molimo Vas lepe a link na stranice sa pitanje.

minimotorman
19-05-14, 02:07
To mora da bude plaćena verzija. To je definitivno 3.3.6 Kontrola izvršavanja poslova . Ili način JA potreba to zoni memorije.

Jest da je kako sam to u zoni memorije admincp.

Greške I zabeležio je kada sam pokušao da deinstalirajte proizvod. Nema posebne stranice sa problem.

Možete li mi link da se instalira datoteke tako da se mogu pokušati i zameni te datoteke koje onda bi mogli da pustimo mi deinstalirajte?

Хвала на помоћи.

Marcin Kalak
19-05-14, 08:08
Молим вас пошаљите ми детаље АМ приступ Админ ЦП и ФТП. Ја ћу проверити шта се дешава тамо :)

Marcin Kalak
28-05-14, 08:45
U pitanju je nedostatak arhivski snimak uključuje/vbenterprisetranslator_functions_lang.php. U pitanju je bio rešen.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations